Nove informacije o smrti Ane Volš: Policija dobila dojavu od dve osobe, odmah krenuli da "češljaju" teren

22.08.2023

22:19

0

Brajanu Volšu se suđenje nastavlja 23. avgusta pred sudom u Norfolku, Masačusets, gde mu se sudi za ubistvo, dovođenje u zabludu policijske istrage

Nove informacije o smrti Ane Volš: Policija dobila dojavu od dve osobe, odmah krenuli da "češljaju" teren
Ana i Brajan Volš - Copyright Prinstcreen /Facebook/anawalshe

Istražitelji su u utorak viđeni kako pretražuju šumovitu oblast pored glavnog auto-puta u mestu Pibodi, u Masačusetstu gde je trebalo da pronađu nove dokaze o smrti Ane Volš.

Tim državne policije Masačusetsa istražuje ovo područje nakon što je dvoje ljudi dalo informacije koje su ukazivale da bi to moglo biti od interesa za slučaj. Pretraga tog područja, međutim, nije donela nove informacije u vezi sa slučajem.

Brajan Volš je optužen za ubistvo svoje supruge Ane, raskomadanje njenog tela i odbacivanje njenih ostataka na različitim mestima, uključujući autobuske stanice. Istražitelji sumnjaju da su ostaci možda spaljeni u objektu za smeće. Prethodno su pronađeni tragovi koji uključuju krvlju natopljeni tepih, testere za metal i predmete sa DNK tragovima oba supružnika.

 

 

Brajanu Volšu se suđenje nastavlja 23. avgusta pred sudom u Norfolku, Masačusets, gde mu se sudi za ubistvo, dovođenje u zabludu policijske istrage i nepropisno prenošenje ljudskog tela. Slučaj je izazvao veliko interesovanje javnosti i prati se pažljivo u SAD.

Brajan sumnjao da ga supruga vara

Podsetimo, na poslednjem ročištu tužilaštvo je iznelo i neka nova saznanja – poput onog da je Volš sumnjao da ga supruga vara i da je zato, preko svoje majke, unajmio privatnog detektiva da je prati. Volšova advokatica takođe je prvi put opširno govorila o izrečenim optužbama i jednu po jednu ih je negirala ili nudila alternativno objašnjenje. Prvi put su izneti i detalji koji ukazuju da je motiv zločina mogao biti novac.

PrinstcreenTwitter_Mari Salazar
 

Volš je povremeno odmahivao glavom dok je slušao optužbe.

Tužilaštvo je iznelo do sada nepoznata saznanja o tome da je Brajan Volš sumnjao da njegova supruga ima aferu sa drugim muškarcem u Vašingtonu, te je 26. decembra 2022. unajmio privatnog detektiva preko svoje majke.

Takođe je često posećivao Instagram profil jednog od njenih prijatelja. Prema navodima tužilaštva, 27. decembra je na internetu pretraživao kako da se razvede.

Jedini naslednik Anine polise osiguranja

Brajan Volš, koji je optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš u novogodišnjoj noći u Masačusetsu, navodno je jedini naslednik njene polise životnog osiguranja koja vredi 2,7 miliona dolara.

Ova iznenađujuća informacija je otkrivena tokom suđenja. Tužioci su istakli da će Brajan biti jedini korisnik Aninog životnog osiguranja. Međutim, njegova advokatica, Trejsi Miler, je odbacila ove tvrdnje.

Prinstcreen /Facebook/anawalshe
 

Ova činjenica dodatno komplikuje već složen slučaj i može imati značajan uticaj na tok suđenja i njegov ishod. Slučaj smrti Ane Volš i optužbe protiv njenog supruga izazvali su veliko interesovanje javnosti, a detalji ovog slučaja i dalje se razotkrivaju tokom sudskog procesa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike