Brajan Volš dobija 2,7 miliona dolara: Neverovatan obrt o optuženom ubici Srpkinje

17.07.2023

14:26

0

Brajan Volš sedi u sudnici kao optužen za smrt žene ali mu sleduje 2,7 miliona evra

Brajan Volš dobija 2,7 miliona dolara: Neverovatan obrt o optuženom ubici Srpkinje
Copyright Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool

Brajan Volš, optužen da je u novogodišnjoj noći u porodičnoj kući u Masačusetsu ubio suprugu, Anu Volš iz Beograda, jedini je naslednik polise njenog životnog osiguranja koja vredi 2,7 miliona dolara!

Ova frapantna činjenica je otkrivena tek na suđenju. Tužioci su tek tada izneli da će Brajan biti jedini korisnik Aninog životnog osiguranja.

Ali, s druge strane sudnice, njegova advokatica Trejsi Miler je odbacila ove tvrdnje.

- Tužilaštvo sugeriše finansijski motiv, ali nema dokaza da je gospodinu Volšu bio potreban novac. Njemu ništa nije trebalo, kao ni njegovoj deci - kontrirala je odbrana.

Instagram_anawalshe Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Brajan i Ana sa njihovo troje dece

Volš u pritvoru čeka i suđenje. Uhapšen je u januaru najpre zbog ometanja istrage, jer je posle nestanka supruge koji je prijavio njen poslodavac, istražiteljima davao netačne informacije o njenom kretanju i tome kada je poslednji put video Anu. Kada je policija prikupila dokaze, optužen je i za njeno ubistvo. Jedan od ključnih dokaza, osim tragova krvi u podrumu i delova ličnih stvari pronađenih na deponijama, bila je i njegova internet pretraga.

Tokom saslušanja je tvrdio da nisu tačni navodi optužnice i da nije ubio suprugu. Istražitelji su u međuvremenu otkrili da se Ana Volš viđala s drugim muškarcem i da je zaista nameravala da ostavi Volša i njihovo troje dece povede sa sobom.

Prinstcreen /Instagram/anawalshe
Još se ne zna gde je telo ubijene Beograđanke

- Između dva ročišta, zamrznuti su i Volšovi bankovni računi na kojima je pronađeno 7.842 dolara, a na vratima kuće u kojoj su živeli, a koja se vodi na Anu Volš zakačeno je obaveštenje o oduzimanju imovine, jer je pokrenut i sudski postupak da im se kuća u Masačusetsku zbog neplaćenog duga iz 2018. od 2.615,39 dolara, ali i neplaćenih računa za april, maj i jun zapleni - otkrili su oni.

Telo Srpkinje do danas nije pronađeno. Istražitelji su odmah posle otkrića da je muž skrivao informacije i da je postoje dokazi da je ubijena u kući, posumnjali da je jedan od motiva bio finansijski, naročito jer je utvrđeno da ubijena žena ima vredne nekretnine na svoje ime, dok je Volša za prevaru optuživala i porodica posle smrti njegovog oca, a u vreme zločina je bio u pritvoru zbog prodaje falsifikovanih umetničkih dlela.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike