Brajan Volš pred sudom negirao krivicu za ubistvo supruge! Sumnjao da ga Ana vara, pa unajmio privatnog detektiva (VIDEO)

27.04.2023

16:07

0

Autor: Lj.K.

Volš je danas u sud doveden u pratnji policije, vezan lisicama

Brajan Volš pred sudom negirao krivicu za ubistvo supruge! Sumnjao da ga Ana vara, pa unajmio privatnog detektiva (VIDEO)
Brajan Volš pred sudom - Copyright Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Poo

 

Brajan Volš, koji je danas doveden u Viši sud u Norfolku zbog optužbi da je ubio svoju suprugu Anu Volš, uspešnu i lepu Beograđanku, sumnjao je da ga ona vara zbog čega je bio unajmio privatnog detektiva da je prati, prenose mediji.

Volš je danas u sud doveden u pratnji policije, vezan lisicama, a na osnovu snimaka koji su objavili američki mediji, on je za nekoliko meseci provedenih u pritvoru vidno smršao.

On se pred sudom u Norfolku izjasnio da nije kriv za ubistvo prvog stepena i uništavanje leša svoje supruge, za šta ga tereti optužnica.

Volšova advokatica takođe je prvi put opširno govorila o izrečenim optužbama i jednu po jednu ih negirala ili nudila alternativno objašnjenje, prenosi Glas Amerike.

Printscreen/Twitter/Boston 25 News
Brajan Volš danas doveden u sud vezan lisicama

Kako je tužilac ispričao danas u sudnici, Brajan Volš je u decembru je posumnjao da ga Ana vara, zbog čega je “skrinšotovao” fotografije jednog njenog prijatelja. Potom je Brajanova majka unajmila privatnog detektiva tim povodom. Potom je u sudnici nastavljeno čitanje optužnice, u kojoj se hronološki opisuje šta se sve događalo od trenutka kada je Ana nestala, pa sve do hapšenja.

Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Poo
 

Tužilac je dodao da su u automobilu Brajana Volša nađeni su biološki tragovi koji pripadaju Ani Volš.

Tužilaštvo je iznelo i navode bebisiterke Volšovih koja je 1. januara rano popodne došla da čuva troje dece, kao i da joj je Brajan rekao da je Ana morala hitno da ode u Vašington zbog posla. On je otišao kod svoje majke, kojoj je takođe rekao da je Ana otišla u Vašington, a majka je odmah pozvala privatnog detektiva da mu to prenese. Tužilac je ponovio da je Brajan Volš u narednim danima snimljen nadzornim kamerama u više prodavnica kako kupuje sredstva za čišćenje, sekiru, čekić, hidrogen-peroksid, kiselinu, tepihe, mirišljave sveće. Bebisiterka je u razgovoru sa policijom nekoliko dana kasnije posvedočila da su zamenjeni tepisi u donjem delu kuće, kao i kanta za smeće. Volš je, kako su pokazali snimci sa nadzornih kamera, bacao kese za đubre u kontejnere.

Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Poo
 

Brajanova advokatica je kazala da postoje slučajevi gde se o nekim osobama ne zna godinama. Od trenutka kada je Ana Volš nestala, njeno telo nije pronađeno. Nije isključeno da osoba nestane i da je nema godinama. Kako je kazala, nije bilo motiva da Brajan Volš ubije Anu.

Podsetimo, Ana Volš je nestala u noći 1. januara, a Brajan je tada ispričao kako je otišla na službeni put. Njen nestanak je prijavio poslovođa, a Brajan je prvobitno optužen za ometanje istrage, a daljim radom nadležnih on je optužen za ubistvo svoje supruge.

Telo ubijene Srpkinje do danas nije nađeno i veruje se da je Brajan se tereti da je njen leš isekao i bacio na deponiju, gde je potom uništeno u centru za reciklažu otpada.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike