Ljubavnik je najčešće zvao Anu Volš, a planirali zajedno da provedu 4. januar: Telefon Beograđanke otkrio nove informacije

08.05.2023

16:27

0

Planirali su da proslave Novu godinu zajedno 4. januara kad se Ana vrati iz Masačusetsa u Vašington

Ljubavnik je najčešće zvao Anu Volš, a planirali zajedno da provedu 4. januar: Telefon Beograđanke otkrio nove informacije
Ana Volš - Copyright Prinstcreen /Instagram/anawalshe

Ana Volš, rođena Beograđanka koja je nestala u novogodišnjoj noći iz porodične kuće u Kohasetu kod Bostona i za čije ubistvo je optužen njen suprug Brajan sa kojim ima troje dece, kao što je isplivalo tokom procesa protiv Volša, imala je ljubavnu aferu sa muškarcem iz Vašingtona. Poznato je da je sa njim provela Dan zahvalnosti u Irskoj, a sada su se pojavile i informacije da su zajedno planirali da provedu i 4. januar, kako bi proslavili Novu godinu.

Anin ljubavnik rekao je istražiteljima da se sa njom zabavljao nekoliko meseci, a proveli su i Badnji dan 24. decembra zajedno. Oni su, kako prenosi američki CNN,  planirali i da proslave Novu godinu zajedno 4. januara kad se Ana vrati iz Masačusetsa u Vašington.

Zapisi iz Aninog telefona otkrili su da je taj muškarac najčešće zvao Anu. Prvi rezultati istrage i spisi predmeta obelodanjeni su prvi put nakon nekoliko dana pošto se njen suprug Brajan Volš krajem aprila izjasnio da nije kriv za njeno ubistvo.

Tužioci, da podsetimo, tvrde da je Brajan ubio svoju suprugu u novogodišnjoj noći, a potom je sutradan raskomadao i delove tela razbacqao po bostonskim kontejnerima i deponijama. Anino telo, inače, do danas nije nađeno, pa to potkrepljuje teze da ga je Volš uništio.

Novi dokumenti u slučaju otkrivaju da su nekoliko dana nakon što je Ana Volš poslednji put viđena živa, istražitelji dobili mejl u kojem je pisalo "kod nas je neka Ana Volš" i da je neće pustiti dok ne plati 127.000 dolara, koje je navodno zabrljala. Mejl je poslat sa gmail naloga "richardvalker9984".

Istražitelji su rekli da je mejl, koji je poslat policiji Kohaseta 7. januara, sumnjiv, jer nije imao rok za odgovor na zahtev i kontakt informacije.

Anin prijatelj, da podsetimo, rekao je istražiteljima da je njen brak sa Brajanom bio "napet" i planirala je da preseli svoju decu u Vašington. Vreme je provodila u Masačusetsu, gde su živeli njen suprug i deca i Vašingtonu, gde je radila.

Ana je navodno dala svom mužu neku vrstu ultimatuma u ​​vezi sa rešavanjem federalnih optužbi za prevaru s kojima se suočio zbog prodaje lažnog dela Endija Vorhola na internetu, rekla je njena prijateljica istražiteljima, dodajući da je želela da deca budu sa njom.

- Kada su istražitelji pretresli njen dom u Vašingtonu, primetili su da je bio spreman za preseljenje dece sa odećom i drugim stvarima - dodaje se u spisima predmeta.

Na poslednjem saslušanju Volša, u javnost je isplivalo da je on sumnjao da Ana ima aferu, a 26. decembra, njegova majka Dajana Volš je, uz njegova uputstva, unajmila privatnog detektiva da nadgleda Anu u Vašingtonu. Brajanova advokatica je to negirala, uz tvrdnje da ne postoji dokaz da je sumnjao da njegova žena ima aferu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike