Mafijaško ubistvo u Ugrinovcima: Zatvoreno suđenje za likvidaciju Budvanina

18.08.2023

00:15

0

Autor: 24sedam

Danas počinje suđenje Bojanu Tatomirovu

Mafijaško ubistvo u Ugrinovcima: Zatvoreno suđenje za likvidaciju Budvanina
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Suđenje Bojanu Tatomirovu (25), optuženom da je 7. decembra prošle godine u Ugrinovcima ubio Dražena Delevića (33) iz Budve, počinje danas u Višem sudu u Beogradu.

Pripremno ročište, zakazano za 10 sati, biće održano bez prisustva javnosti.

Delević je pre osam meseci ubijen hicem u glavu na zadnjem sedištu džipa BMW X6, a Tatomirov se sam predao policiji pola sata posle zločina. Motiv likvidacije je, navodno, dug u vezi s kriminalnim poslovima sa švercom migranata.

Facebook
Osumnjičeni za ubistvo

Žrtva je ubijena u bordo džipu u Ulici Vlade Obradovića Kamenog u Ugrinovcima. Telo je zatečeno na zadnjem sedištu, sa jednom ranom od metka na glavi. Na mestu zločina pronađeno je šest čaura. Tatomirov, rodom iz Kikinde, sam se predao i doneo pištolj koji je korišćen u zločinu.

Optuženi je, kako se ispostavilo, radio u jednoj firmi za proizvodnju sijalica u Batajnici. Navodno je, pored toga, bio u nelegalnim kombinacijama sa ubijenim oko šverca migranata iz kojih je želeo da izađe.

Pominjala se suma od 90.000 evra, ali je ostalo nejasno ko je kome dugovao. Prema nekim spekulacijama, Bojan je tražio od Dražena da ga isplati, ali ovaj to nije hteo. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike