Ubijeni Crnogorac imao kriminalni dosije: Pre nekoliko godina opljačkao taštu i uzeo joj 2.000 evra

07.12.2022

18:28

0

Delević je prethodno organizovao grupu muškaraca i sačekao svoju bivšu taštu dok je odlazila na posao, znajući da u torbi sa sobom nosi novac

Ubijeni Crnogorac imao kriminalni dosije: Pre nekoliko godina opljačkao taštu i uzeo joj 2.000 evra
Dražen Delević - Copyright Printskrin/Facebook/ Dražen Delević

Dražen Delević koji je danas ubijen u beogradskom naselju Ugrinovci, kako pišu Vijesti organizovao je 2016. godine grupu muškaraca da opljačkaju njegovu bivšu taštu dok je odlazila na posao, znajući da u torbi sa sobom nosi novac.

Budvanska kriminalistička policija uhapsila je Budvanina Dražena Delevića i raspisala tada poternicu za Berancem J. M.(36). Oni su bili osumnjičeni da su brutalno prebili Budvanku J. Lj. i oteli joj 2.000 evra, a njima su u tome pomogle dve osobe.

Printscreen/Facebook
 

Delević je prethodno organizovao grupu muškaraca i sačekao svoju bivšu taštu dok je odlazila na posao, znajući da u torbi sa sobom nosi novac.

Presreli su ženu i počeli da je šutiraju i udaraju, nanevši joj teške telesne povrede. Od udaraca, žena je pala u nesvest, dok je Delević uzeo njenu torbu. Prolaznici koji su primjetili telo žene kako leži, pozvali su odmah policiju.

Delević je ubrzo uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden višem državnom tužiocu u Podgorici , a na teret mu je stavljeno krivično delo razbojništvo i nanošenje teških telesnih povreda. Nakon što je saslušan, priveden je sudiji za istragu u Višem sudu, koji mu je odredio pritvor do 30 dana i on je tada upućen u zatvor u Spužu.

Podsetimo, Delević je danas pronađen upucan na zadnjem sedištu automobila marke BMW X6, a u njega je ispaljeno 5 hitaca.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vijesti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike