Prve slike i snimci sa mesta zločina u Ugrinovcima: Policija blokirala ulicu sa svih strana, meštani u šoku (FOTO/VIDEO)

07.12.2022

15:43

0

Jedan od stanara obližnje kuće kaže za 24sedam da se iznenadio kad su ulicom odjeknula policijske sirene jer pre toga nije čuo pucnjavu

Prve slike i snimci sa mesta zločina u Ugrinovcima: Policija blokirala ulicu sa svih strana, meštani u šoku (FOTO/VIDEO)
ubistvo u Ugrinovcima - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U Ulici 22. oktobra u Ugrinovcima, kod broja 41, traje policijski uvidjaj nakon što je danas u crvenom bmw-u na zadnjem sedištu nadjeno beživotno telo za sada nepoznatog muškarca koji je ubijen hicima it pištolja.

Policija je nakon potrage uhapsila B.T. (24) na putu za Dobanovce nakon što se sad predao, a kod njega je pronađen pištolj kojim je ispalio četiri ili pet hitaca u glavu žrtve.

Prema nezvaničnim saznanjima, navodno su i ubijeni i ubica bili deo grupe koja se bavila ilegalnim prebacivanje migranata.

Ulica je sa svih strana zatvorena, a na licu mesta je više policijskih vozila.

Na licu mesta je i dežurni tužilac koji rukovodi uvidjajem kao i forenzika koja prikuplja materijal sa mesta zločina.

Stanari kuća ispred kojih se danas popodne desilo ubistvo na povratku s posla zatečeni su i iznenadjeni prizorom jer kako kažu nisu znali šta se dogodilo i zbog čega im je prilaz domovima onemogućen, tj. oblepljen policijskim rakama.

Jedan od stanara obližnje kuće kaže za 24sedam da se iznenadio kad su ulicom odjeknula policijske sirene jer pre toga nije čuo pucnjavu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike