Misteriozni čovek je bio ljubavnik Ane Volš? Policiji ispričao da je odnos sa Srpkinjom "postao ozbiljan"

29.04.2023

22:38

0

Autor: M. Vu.

Tužilac je na samom početku suđenja otkrio dosad nepoznate detalje slučaja, poput toga da je Brajan sumnjao da ga žena vara

Misteriozni čovek je bio ljubavnik Ane Volš? Policiji ispričao da je odnos sa Srpkinjom "postao ozbiljan"
Ana nije nosila burmu nekoliko dana pre nestanka - Copyright Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool Instagram/anawalshe

Misteriozni čovek je bio ljubavnik ubijenoj Ani Volš! Ova vest je poput bombe odjeknula na gotovo svim američkim medijima. Kako oni tvrde, čovek je rekao policiji da je bio u vezi sa Srpkinjom i da je veza između njih bila "ozbiljna".

- On je priznao da je neko vreme u vezi sa Anom i da su za Dan zahvalnosti putovali u Dablin, kao i da je njihova veza postala poprilično ozbiljna - prenose mediji.

Tužilac je na samom početku suđenja otkrio dosad nepoznate detalje slučaja, poput toga da je Brajan sumnjao da ga žena vara sa izvesnim muškarcem, koji se nalazi na listi Aninih pratilaca na Instagramu. Volš je rekao svojoj majci da angažuje privatnog detektiva da ih prati.

Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Poo
 

Nije poznato šta je detektiv prikupio tokom istrage, kao i zbog čega se Dajana Volš interesovala za to.

Nakon što su američki mediji objavili da je na suđenju obelodanjeno da je Ana htela da ostavi muža i da je imala ljubavnika, svi se pitaju ko je misteriozni čovek iz Vašingtona.

- Ana je često govorila o Brajanu kao o ljubavi svog života, i da je to bila ljubav na prvi pogled. Sada smo malo zatečeni ovim novim otkrićem. Ne bismo ni mogli da poverujemo u to da nismo pročitali da je taj čovek priznao u policiji da su bili u vezi i da je postalo ozbiljno - kažu pojedini Anini prijatelji.

Prinstcreen /Instagram/anawalshe
 

Kada je izašla informacija da je Ana imala aferu sa drugim muškarcem i da je zapravo sa njim provela Dan zahvalnosti u Dablinu, mesec dana pre nego što je ubijena, javio se i njen ljubavnik policiji.

On je izjavio da je bio mesecima u vezi sa Volšovom i da je njihov odnos postajao sve ozbiljniji.

Ana Volš je, prema navodima tužioca, ubijena 1. januara nakon dečeka Nove godine u njenoj i Brajanovoj kući u Kohasetu u Masačusetsu.

- Brajan je Anu pretukao nasmrt, zatim je njeno telo raskomadao i bacio na deponiju. Telo nije nađeno, ali su nađeni tragovi Anine krvi i nož u podrumu kuće, dok su na deponiji nađeni delovi njene odeće, vakcinalni karton na njeno ime, krvavi peškiri, kao i testera sa DNK tragovima Brajana i Ane - navode izvori.

Novi snimci

Takođe, sada su isplivale i nove fotografije Brajana Volša, koje su nastale 3. i 4. januara. Ana je u to vreme već bila mrtva, a njen nestanak je prijavio njen poslodavac tek 4. januara kada nije došla na posao, dok je Brajan lagao njihove prijatelje, a potom i policiju, da je ona još 1. januara hitno otputovala u Vašington jer su je zvali sa posla.

FOTO: QUINCY DISTRICT COURT / SCREENSHOT
 

Ani se trag izgubio 1. januara ove godine, a potraga za njoj počela je tek nekoliko dana kasnije, kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak. Na samom početku, suprug nestale Beograđanke je priveden zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnijim optužbama, za ubistvo supruge.

Neobičan mejl

Prema najnovijim informacijama, dan pre nego što je Brajan uhapšen pod sumnjom da je ubio svoju suprugu, policiji u Kohasetu, gradu u Masačusetsu, gde su Ana i Brajan živeli, stigao je neobičan mejl.

- Ovde kod nas je neka Ana Volš. Ona je kod nas i ako ne bude vratila taj novac, pošto je zabrljala, nikada se neće vratiti - navodno je pisalo u mejlu koji je policija primila 7. januara.

U mejlu se aludira na to, da je Ana napravila nekakvu grešku i da ona sada mora da je ispravi i povrati izgubljeni novac.

Veruje se da je mejl poslat kako bi se skrenulo sa istrage.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike