Šest meseci od jezivog ubistva studentkinje Ivane Krivokapić: Očajni otac uputio potresnu poruku

23.06.2023

11:27

0

Osumnjičeni mladić iz Gusinja još uvek nije pronađen. Srbija je za njim 13. januara raspisala poternicu, a veruje sa da je on odavno napustio i teritoriju Crne Gore i da se krije kod rodbine u Albaniji

Šest meseci od jezivog ubistva studentkinje Ivane Krivokapić:  Očajni otac uputio potresnu poruku
Ivana Krivokapić - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ivana Krivokapić

Navršilo se šest meseci od zločina na Zvezdari u Beogradu, kada je, kako se sumnja, crnogorski državljanin Jetmir Gočaj (24), ubio studentkinju Ivanu Krivokapić (26) u njenom iznajmljenom stanu, pa nestao bez traga


Osumnjičeni mladić iz Gusinja još uvek nije pronađen. Srbija je za njim 13. januara raspisala poternicu, a veruje sa da je on odavno napustio i teritoriju Crne Gore i da se krije kod rodbine u Albaniji.

Otac ubijene Ivane, Slobodan Krivokapić, na svom Fejsbuk profilu povodom šest meseci od zločina napisao je sledeću objavu.

- Kažu...da duša noću napušta telo i putuje onome koga voli...6 meseci bez najlepših očiju...jednom ćemo ponovo biti zajedno, i tamo te neću pustiti iz zagrljaja da mi opet iznenada ne odeš - napisao je očajni otac ubijene studentkinje. 

 

 

Podsetimo, kako je ranije saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je odbegli državljanin Crne Gore, koji je radio kao vodič planinara na Prokletijama, te je tako i upoznao svoju žrtvu, 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio devojku, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

- On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - saopštili su ranije iz tužilaštva.

Nesrećnu devojku je 24. decembra prošle godine zatekao brat koji živi u Pančevu. Kako mu se sestra nije javljala na telefon, došao je da je obiđe.

On je sa bratom Đ. U. (32) došao do stana u kojem su, nakon nasilnog ulaska, zatekli sestru na krevetu bez znakova života. Ivana je na vratu imala podlive koji su bili sumnjivi, a njena košulja i pantalone bili su otkopčani.

Jetmir i pokojna devojka, kako se ispostavilo, upoznali su se u martu 2022. godine tokom planinarenja na Prokletijama. Sa njom i još nekoliko prijatelja se u Beogradu video 11. decembra, a potom je 22. decembra sačekao Ivanu da završi sa radom u kafiću kako bi popili piće. Taj dan je pratio do kuće i, kako se sumnja, sledećeg dana ujutru je udavio. 

Printscreen/Facebook
 

 

Da je ubica Gočaj, za koga se sumnja da se krije u Albaniji gde ima rođake, nesumnjivo je utvrđeno na osnovu njegovog DNK koji je ostao ispod noktiju devojke, s obzirom da ga je u samoodbrani grebala po licu i telu. Sumnja se da je Jetmir, nakon što je ubio Ivanu, zaključao stan i ključ poneo sa sobom, kao i da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike