"Čuli se jaki krici i udaranje koje je odzvanjalo kroz cevi": Komšinica ispričala jezive detalje iz noći kada je ubijena Ivana sa Zvezdare

27.01.2023

21:19

0

Policija i dalje traga za Jetmirom Gočajem koji je osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić

"Čuli se jaki krici i udaranje koje je odzvanjalo kroz cevi": Komšinica ispričala jezive detalje iz noći kada je ubijena Ivana sa Zvezdare
Ivana Krivokapić ubijena u stanu na Zvezdari - Copyright Printscreen/Facebook/I.K.

Istraga ubistva Ivane Krivokapić (26) u stanu na Zvezdari i dalje traje, a ispitane su članovi njene familije i prijatelji, kao i komšije iz zgrade u kojoj je stanovala. Istovremeno, ispitani su i prijatelji Jetmira Gočaja (24), koji je osumnjičen da je ubio Ivanu, a za kojim tragaju i naša, ali i policija Crne Gore, čiji je državljanin.

Prema nezvaničnim informacijama, samo je jedba osoba iz ulaza u kojem je živela Ivana Krivokapić dala iskaz istražiteljima.

Jedna komšinica iz zgrade u kojoj je Ivana stanovala u iznajmljenom stanu, ispričala je da su se čuli baš jaki krici iz njenog stana čitave noći. Čulo se, kako je rekla, i udaranje koje je odzvanjalo kroz cevi. Dodala je da je ujutru primetila da su roletne na prozorima otvorene što je bilo čudno. Uvek su ranije bile spuštene. Devojku je, kako je objasnila, videla možda jednom ili dva puta jer se tek bila doselila.

Žena koja je dala iskaz rekla je i da joj nije jasno zašto niko drugi iz ulaza nije hteo ništa da kaže i  da je sigurna da su komšije iz prizemlja sve čule.

Stan u kojem je živela ubijena devojka i dalje je zapečaćen i u njemu ne stanuje niko. Za Jetmirom Gočajem i dalje se traga i on nije zatečen ni na jednoj od adresa poznatih crnogorskoj policiji. Sumnja se da je on iste večeri kada je ubio Ivanu autobusom napustio teritoriju Srbije.

Beživotno telo Ivane Krivokapić, da podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su podlive po vratu, a imala je i povrede usne, oka, podlaktice i prstiju na šaci.

Gočaj je, kako se sumnja, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova ubio Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i posvađao se sa njom. Krenuo je da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike