"Nadam da gore ništa ne boli...na zemlji je preteško": Bolne reči oca ubijene Ivane (26) danas kidaju dušu (FOTO)

30.04.2023

21:29

0

Ivana Krivokapić ubijena je u decembru u stanu na Zvezdari tako što ju je ubica davio rukama, a istovremeno je gušio pritiskom na usta i nos

"Nadam da gore ništa ne boli...na zemlji je preteško": Bolne reči oca ubijene Ivane (26) danas kidaju dušu (FOTO)
Ivana Krivokapić - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ivana Krivokapić

"Zamišljam neka druga vremena, zamišljam da je sve drugačije...znam da je hiljadu puta teže kad mi duša plače a suve mi oči...", u ovih nekoliko redova stala je sva tuga Slobodana Krivokapića, oca svirepo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić (26) koja je pre četiri meseca pronađena mrtva u iznajmljenom stanu na Zvezdari.

 Jetmir Gočaj (24), osumnjičen za njeno ubistvo, još uvek je u bekstvu.

- Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ođe dolje na zemlji, preteško je...ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu...-napisao je on na Fejsbuku, uz poruku "spavaj, kćeri moja, mirno".

Ovo nije prva objava nesrećnog oca koji se ne miri sa gubitkom svoje mezimice.

 

 

Ožalošćen otac naveo je i da se nakupilo tuge za tri života, ali da on pokušava da je smesti u jedan i da preživi.

- I nebo ponekad zaplače za onima koji su otišli prerano, a kako ne bi i čovek. Rekli su mi da je plač bez suza najteži, ali mi nisu rekli sa koliko nula se piše bol i tuga.. Anđele moj.. - napisao je on.

 

 

Ivana Krivokapić ubijena je u decembru u stanu na Zvezdari tako što ju je ubica davio rukama, a istovremeno je gušio pritiskom na usta i nos.

Jedna komšinica iz zgrade u kojoj je Ivana stanovala u iznajmljenom stanu, ispričala je da su se čuli baš jaki krici iz njenog stana čitave noći. Čulo se, kako je rekla, i udaranje koje je odzvanjalo kroz cevi. Dodala je da je ujutru primetila da su roletne na prozorima otvorene što je bilo čudno. Uvek su ranije bile spuštene. Devojku je, kako je objasnila, videla možda jednom ili dva puta jer se tek bila doselila.

Za Jetmirom Gočajem (24) osumnjičenim da je 23. decembra ubio Ivanu međunarodna poternica je raspisana 16. januara, a on još uvek izmiče pravdi. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike