"Pred tobom je bio život celi, ali anđeli su te sebi hteli": Potresna poruka oca Ivane ubijene pre pet meseci

23.05.2023

12:02

0

Autor: Mi. S.

Za crnogorskim državljaninom Jetmirom Gočajem (24) i dalje se traga

"Pred tobom je bio život celi, ali anđeli su te sebi hteli": Potresna poruka oca Ivane ubijene pre pet meseci
Ivana Krivokapić - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ivana Krivokapić

Crnogorski državljanin Jetmir Gočaj (24) iz Gusinja ubio je studentkinju Ivanu Krivokapić (26) u njenom podstanarskom stanu na Zvezdari i nestao bez traga. Zločin se dogodio 23. decembra, a Srbija je za Gočajem raspisala međunarodnu poternicu 13. janura.

Neposredno posle Ivaninog ubistva, Gočaj je, kako se sumnjalo, boravio u Crnoj Gori, ali se veruje da je odavno napustio tu državu.

Ivana i Jetmir bili su u emoivnoj vezi, a on je u decembru došao u Beograd, kako bi se video sa Ivanom. Posle zločina, da podsetimo, Gočaj je na svojim profilima na društvenim merežama svakodnevno kačio njihove zajedničke fotografije i potresne, oproštajne poruke.

Ivanina smrt najteže je pala njenim roditeljima. O tome koliko pati za mezimicom, svedoči i potresna objava Ivaninog oca na Fejsbuku. On je uz teške reči, naveo i da se oseća slomljeno.

"Pred tobom je bio život celi, ali anđeli su te sebi hteli. Pet meseci bez osmeha, bez pogleda. Gledam put neba, misli mi se gube, umesto da lakše je, još teže mi bude. Čekam, i dalje čekam i zamišljam i znam da si tu i da ćeš pročitati. Vole te tata, mama i Fiki", napisao je Ivanin otac, koji je i svakog prethodnog 23. u mesecu objavljivao poruke za svoju prerano izgubljenu ćerku.

Printscreen/Facebook
Jetmir Gočaj

Gočaj, koji je radio kao vodič planinara na Prokletijama, pa je tako i upoznao svoju žrtvu, 23. decembra prošle godine između 00.37 i 5.30 časova, kako se sumnja, ubio je Ivanu, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je tog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Krenuo je potom da joj rukama steže usta i nos, dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio Srbiju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike