Odbeglog Jetmira ne mogu da lociraju: Posle Ivaninog ubistva uništio je svoj mobilni telefon

26.01.2023

10:49

0

Sumnja se da odbeglom Jetmiru u skrivanju pomaže familija u Albaniji

Odbeglog Jetmira ne mogu da lociraju: Posle Ivaninog ubistva uništio je svoj mobilni telefon
Jetmir Gočaj - Copyright Printscreen/Facebook

Crnogorska policija već deseti dan intenzivno traga za odbeglim Jetmirom Gočajem (24) iz Gusinja, osumnjičenim za ubistvo Ivane Krivokapić u stanu na Zvezdari, ali još uvek nisu uspeli da ga lociraju Potragu za njim otežava i činjenica da je odmah posle zločina, kako se sumnja, uništio svoj mobilni telefon.

- Za sada ne znamo gde se on nalazi, jer je odmah po raspisivanju poternice uništio svoj mobilni telefon i time nas onemogućio da mu uđemo u trag putem GPS-a. Razgovarali smo sa njegovim prijateljima, rodbinom, svi tvrde da ga nisu videli. Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori. Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu, rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Jetmir G. pre nego je zvanično osumnjičen za Ivaninu smrt, razgovarao sa beogradskim medijima kojima je rekao da se sa žrtvom poznavao, da je među njima bio prijateljski odnos, te da joj on nije naudio.

Printscreen/Facebook
Ivana Krivokapić svirepo ubijena

Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari, koja su bila  zabrinuta što im se sestra dva dana ne javlja, došli u Beograd i razvalili vrata. Ubijena devojka zatečena je na krevetu, sa vidljvim modricama po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike