Majka opisala kako je kažnjavala K.K., otkrila da je popustio u školi i počeo da se osamljuje u sobi: A onda se desio 3. maj

27.05.2023

11:17

1

Majka je ispričala u policiji da je dečak početkom ove školske godine počeo da se osamljuje u sobi, da nije zaključavao vrata, ali da je tražio da njegova mlađa sestra, s kojom je delio sobu, izađe

Majka opisala kako je kažnjavala K.K., otkrila da je popustio u školi i počeo da se osamljuje u sobi: A onda se desio 3. maj
Pucnjava na Vračaru - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Promenio se u pubertetu, ali promene nisu bile dramatične, ovako je na saslušanju govorila majka dečaka koji je 3. maja izvršio masakr na Vračaru. 

Majka je ispričala u policiji da je dečak početkom ove školske godine počeo da se osamljuje u sobi, da nije zaključavao vrata, ali da je tražio da njegova mlađa sestra, s kojom je delio sobu, izađe.

Počeo je i da se zaključava u kupatilu, a dvaput nedeljno je, prema majčinim rečima, znao da se brecne na nju i posvađa se kad bi ga po dolasku s posla zatekla da nije završio školske obaveze i da mu je soba u neredu, a on gleda film ili je na telefonu.

Kažnjavala ga je, kaže, tako što mu je zabranjivala telefon i kompjuter, ali ga nije tukla.

- Jednom prilikom se požalio da je zbog svađe izbačen iz vršnjačke grupe u kojoj su igrali zajedno - ispričala je i dodala da je dečak na mobilnom telefonu koristio Instagram, Snepčet, Jutjub i Tik-tok u da mu je ranije proveravala telefon.

Popustio u školi

Majka je tokom drugog polugodišta primetila da je dečak dobijao po neku slabiju ocenu u školi i da je manje zainteresovan nego ranije, na šta joj je on rekao da je "sve pod kontrolom".

 

 

- Majka je u policiji naglasila da joj niko iz škole, od nastavnog osoblja, roditelja ili dece iz dečakovog razreda nije skretao pažnju da se on ponaša neobično, osim da je imao specifična interesovanja u odnosu na drugu decu. Dodala je i da njena mlađa ćerka nije primetila ništa čudno u njegovom ponašanju, iako su delili sobu - kaže izvor upoznat u slučaj.

Zašto je dečak išao u streljanu?

Odlazak u streljanu, u koju je K.K. išao sa ocem, jedno je od pitanja koje se od prvog dana postavlja kao nejasno - zbog čega?

Majka je tvrdila da je bila protiv toga, ali je njen suprug smatrao da treba da sina upozna sa opasnostima koje nosi oružje jer je u mladosti imao negativno iskustvo.

Ona je ispričala da je dečak dvaput išao sa ocem u streljanu i pucao, kao i da je čula da su u streljani bila i druga deca.

Blic

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike