Iskopao raku partneru bivše žene: Srđan koji se sumnjiči da je pretukao ćerku (16) objavljivao jezive pretnje

25.04.2023

09:19

0

Autor: M. B.

Uhapšeni muškarac je, malo nakon što ga je žena napustila na društvenim mrežama objavio da je svom suparniku, a ženinom partneru, iskopao raku

Iskopao raku partneru bivše žene: Srđan koji se sumnjiči da je pretukao ćerku (16) objavljivao jezive pretnje
Copyright Facebook/Srdjan M.

Srđan M. (46) iz Parcana kod Sopota, koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao svoju ćerku (16), na društvenim mrežama je vređao svoju bivšu ženu i pretio njenom partneru!

Nasilje nad devojčicom otkrili su lekari koji su pozvali policiju zbog povreda na njenom telu, a ona je ispričala da je modrice i podlive zadobila od svog oca. Devojčica je lekarima ispričala da ju je otac prvo zaključao u sobu, gde ju je šamarao, tukao i davio na krevetu jer je želela da ide kod majke.

Devojčica je zadobila lakše povrede u vidu crvernila.

Nije dao ćerki da se vidi sa momkom

Srđanova majka Slavka M. ispričala je da je njega supruga napustila na Uskrs, jer nije mogla da trpi alkohol i nasilje. Navela je da je otišla da živi sa drugim čovekom u Veliku Planu. 

Navela je da su deca ostala da žive sa njim i nisu krenula sa majkom, jer tu imaju momke. Dodala je da je unuka (16) htela da izađe sa momkom, ali da joj Srđan nije dao.

- Popio je koju čašicu. Tada su se posvađali - rekla je Slavka.

Komšije kažu da su policija i hitna pomoć često dolazile zbog njegovog problema sa alkoholom i nasilničkim ponašanjem. 

Pretio bivšoj ženi i suparniku

Uhapšeni muškarac je, malo nakon što ga je žena napustila na društvenim mrežama objavio da je svom suparniku, a ženinom partneru, iskopao raku.

Facebook/Srdjan M.
Srđan M.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj se vidi iskopana raka, a u komentarima se ljudi pitaju da li je to iskopao za ženinog ljubavnika.

Na društvenim mrežama je vređao ženu, nazivao je najpogrdnijim imenima i pretio joj.

- Otišla je k****, ako nema veze - napisao je na društvenim mrežama uhapšeni muškarac, nakon čega je nastavio da je vređa i pretio da njenom novom partneru.

Srđanov brat je rekao da on tako pijan sedne i piše po mrežama najgnusnije uvrede na račun njegove žene i čoveka kod koga je otišla.

Jedna njegova prijateljica u komentarima je pitala da li je to za ženinog novog partnera, dok je drugi prijatelj napisao da se suparnik spremi.

Komšije su potvrdile da je Srđan pretio bivšoj ženi i njenom dečku da će sve da ih ubije. Naveli su da mu je bivša žena bila dobra, sredila mu kuću, a da je "on sad tera iz nje". Naveli su da je bio izvanredan čovek sve dok ne popije.

Komšinica je rekla da je u sve upućen Centar za socijalni rad i da su, kako kaže, rekli da je bolje da ode i mlađa ćerka iz kuće.

Srđanu je juče određen pritvor do 30 dana.

Inače, Srđan M. je višestruki povratnik, a policija je samo ove godine protiv njega podnela tri krivične prijave za nasilje u porodici i jednu za ugrožavanje sigurnosti.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike