Gordana je Sašu više puta prijavljivala zbog nasilja! Nesrećna žena sada je ubijena: Oglasio se i Centar za socijalni rad

22.04.2023

15:50

0

Autor: J.N.

Gordana je 3-4 puta prijavljivala za nasilje nevenčanog supruga Sašu, ali kada god bi se postupak pokrenuo ona bi odustala

Gordana je Sašu više puta prijavljivala zbog nasilja! Nesrećna žena sada je ubijena: Oglasio se i Centar za socijalni rad
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Gordana D. (56), koju je sinoć nasmrt izbo partner Saša I. zvani Kapetan (46), više puta ga je prijavljivala za nasilje, ali je i odustajala od krivičnog gonjenja svog partnera.

- Gordana je 3-4 puta prijavljivala za nasilje nevenčanog supruga Sašu, ali kada god bi se postupak pokrenuo ona bi odustala. Poslednji put je prijavila Sašu prošle godine. Gordana ima ćerku i oca u Beogradu, a nedavno je kratko boravila tamo, nakon čega se vratila u selo kod Saše. Centar za socijalni rad joj je predlagao da bude smeštena u Sigurnoj kući u Leskovcu, ali ona je to nekoliko puta odbila. Mi znamo da je veza bila problematična sa obe strane - priča za "Blic" Predrag Momčilović, iz Centra za socijalni rad (CZSR) u Leskovcu.

Njemu ovo nije prvo ubistvo, kažu meštani Leskovca, pošto je odležao više od 10 godina zbog ubistva čoveka na granici BiH i Hrvatske, a kasnije i zbog droge, koju je kako se pričalo po kraju i sam konzumirao, prenosi Blic.

Saša se pre nekih šest godina vratio u kraj i od tada je tu, ali se dešava da ga ne vidimo i po nekoliko meseci, ko zna gde bude i šta radi. Niko ne zna čime se bavi, a mislimo da ga je izdržavala Gordana jer je ona bila čistačica. Ona je našla posao da pomažu bolesnom komšiji, pa je čistila i kuvala, dok je on povremeno radio neke poslove kad ga ona zamoli - pričaju komšije.

Podsetimo, zločin se dogodio sinoć oko 21 sat u Jarsenovu, selu u Leskovcu, dok su Saša i Gordana bili kod Zorana S., kojem je žrtva čistila i održavala kuću. Kada je domaćin otišao do toaleta, nastao je sukob između partnera koji se završio stravičnim epilogom. Zoran je zatekao Gordanu izbodenu i u lokvi krvi, a zatim je osumnjičeni Saša sam pozvao policiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike