Majka Srđana iz Sopota otkrila šta se te noći dešavalo u kući: "Popio je koju čašicu. Ne valja kad popije, problematičan je"

24.04.2023

15:00

0

Popio je koju čašicu. Tada su se posvađali. On je tada skočio na nju i napao ju je. Udario ju je. To se sve dešavalo u drugoj kući - ispričala je majka

Majka Srđana iz Sopota otkrila šta se te noći dešavalo u kući: "Popio je koju čašicu. Ne valja kad popije, problematičan je"
Copyright Facebook/Srdjan M.

Unuka je htela da ode kod momka, otac joj nije dozvolio - ovako priča Slavka M. majka Srđana koji je osumnjičen da je pretukao ćerku u Sopotu.

Ona je navela da je Srđan tada počeo da pije, a ćerka ga je navodno udarila šoljom po glavi i gađala nožem.

- Popio je koju čašicu. Tada su se posvađali. On je tada skočio na nju i napao ju je. Udario ju je. To se sve dešavalo u drugoj kući. On pije i kad popije ne valja, problematičan je tada. Kad ne valja - ne valja - priča za "Blic" njegova majka.

Policija je inače ove godine tri puta dolazila u porodičnu kuću po prijavama za nasilje u porodici.

Facebook/Srdjan M.
 

 

Muškarac Srđan M. (46) iz okoline Sopota uhapšen je pod sumnjom da je prošle nedelje tukao svoju ćerku (16), što je otkriveno kada je devojčica otišla kod lekara zbog povreda na telu.

Tada se saznalo da je on bio nasilan i prema devojčicinoj majci kojoj je na društvenim mrežama upućivao jezive pretnje.

Devojčica je lekarima ispričala da ju je otac prvo zaključao u sobu, gde ju je šamarao, tukao i davio na krevetu jer je želela da ide kod majke.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike