Muškarac koji je tukao ćerku (16) kod Sopota je višestruki povratnik: Samo ove godine je tri puta prijavljivan za nasilje u porodici

24.04.2023

10:55

0

Autor: M. B.

Kod osumnjičenog je prilikom hapšenja pronađeno i oduzeto više noževa i jedna vazdušna puška

Muškarac koji je tukao ćerku (16) kod Sopota je višestruki povratnik: Samo ove godine je tri puta prijavljivan za nasilje u porodici
Ilustracija - Copyright Profimedia

Srđan M. (46) iz Parcana kod Sopota, koji je uhapšen zbog sumnje da je tukao svoju ćerku, višestruki je povratnik, a samo ove godine su protiv njega podnete četiri krivične prijave.

On je, kako se sumnja, 17. aprila u porodičnoj kući vređao, pretio i više puta udario svoju ćerku D. M. (16), nanevši joj tom prilikom lakše povrede u vidu crvenila.

Nasilje je prijavljeno policiji tek kada je devojka otišla kod majke u Veliku Planu. Policija je odmah reagovala i uhapsila Srđana M.. Sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.

Utvrđeno je da je Srđan M. višestruki povratnik, a policija je samo ove godine protiv njega podnela tri krivične prijave za nasilje u porodici i jednu za ugrožavanje sigurnosti.

- On je jednom pokušao suicid, prevezen je do klinike dr Laza Lazarević, ali bez zadržavanja - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kod osumnjičenog je prilikom hapšenja pronađeno i oduzeto više noževa i jedna vazdušna puška.

Prema pisanju medija, Srđan M. navodno nije dozvoljavao ćerki da odlazi kod majke i kada mu je rekla da bi želela da je poseti, navodno ju je zatvorio u sobu, gde ju je šamarao i tukao.

Prema istim informacijama, Srđana je žena napustila pre mesec dana jer, navodno, nije mogla da trpi nasilje. 

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike