Ovo je Gordana koju je partner ubio kod Leskovca, šokirani meštani tvrde: "Ta veza je bila vrlo čudna!"

22.04.2023

17:27

0

Autor: M. Vu.

Kada je domaćin otišao do toaleta, nastao je sukob između partnera koji se završio stravičnim epilogom

Ovo je Gordana koju je partner ubio kod Leskovca, šokirani meštani tvrde: "Ta veza je bila vrlo čudna!"
ubijena Gordana - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

U selu Jarsenovo kod Leskovca oko 21 sat vanbračni partner Saša I. (46) nožem je usmrtio nevenčanu suprugu Gordanu D. (56) iz Beograda a u kući prijatelja.

Kada je domaćin otišao do toaleta, nastao je sukob između partnera koji se završio stravičnim epilogom. Meštani Jarsenova su i dalje šokirani zločinom koji se dogodio. Dok jedni tvrde da je Gordana započela svađu, drugi tvrde da je Saša bio jako problematičan, posebno kada popije. Ipak, svi su se složili u jednom - to je bila "vrlo čudna veza".

- Svađali se jesu, ali ni ona nije bila cvećka, a da je tako, dokaz je da je sinoć ona prvo njega ubola nožem. Lično sam video ubod i krv na njegovoj ruci pre nego je došla policija. Tvrdio je da ima još uboda po telu, ali druge ubode nisam video - priča jedan od komšija za Jugmediju kojeg je Z.S., vlasnik kuće gde se desila tragedija prvog pozvao i on stigao pre policije.

Priča da je scena bila jeziva.

24sedam/M.S.
 

- Bila je u lokvi krvi! Saša mi je ispričao da joj je vratio i da je više puta izbo nožem. Rekao mi je da je dva puta zvao policiju da se prijavi za ubistvo, jednom. Mirno se predao, a mi smo ostali u šoku“, navodi  sagovornik.

Tvrdi da je Saša pre pet godina doveo Gordanu u Jarsenovo, pošto je posle izlaska iz zatvora radio tamo kratko vreme.

- Ona se nama predstavila kao važna osoba, da je, navodno, radila ranije u Vladi, bila čistačica. Svi smo se pitali šta će Beograđanka u nedođiji - nastavlja.

Kaže da je Saša ranije navodno koristio drogu, ali da je poslednjih godina isključivo pio rakiju i tada bi postajao nezgodan. 

Tragedija se dogodila u kući starijeg muškarca koji živi sam i kome su njih dvoje pomagali oko cepanja drva i čišćenje kuće.

Ilustracija/ Profimedia
 

- Saša je primao socijalnu pomoć i povremeno je nadničio po selu. Cepao je drva starijim ljudima i drvario po planini. Kad god sam ga pozvao nije odbio. Tako je zarađivao za njihov život. No, sve u svemu, bila je to vrlo problematična veza - tvrdi  sagovornik.

On kaže da o pokojniku treba da se priča nalepše, ali da je Gordana „stalno zvocala Saši i da je krala po selu. Ipak, to nije razlog da se zverski ubije žena ili bilo ko. Trebalo je da se rastanu“, zaključuje.

"Nije joj dozvoljavao reč da progovori"

Međutim, meštanka Jarsenova je ispričila sasvim drugačiju priču.

- Saša je stalno bio pijan, a kad je pijan on navali da se svađa s njom i da je vređa. Nije joj dozvoljavao reč da progovori. Jednom je predamnom zamahnuo da je udari, ali je uspala da se povuče, pa mu je ruka završila u vazduhu, a on pijan posrnuo sa stolice - priča žena i kaže da je uprkos svemu Gordana volela Sašu.

- Meni kao ženi sa sela je bila čudna ta veza u svakom pogledu. Čudila sam se zašto ga ne napusti i vrati se kući, tim pre što su vrlo teško živeli i u materijalnom pogledu - priča komšinica koja je se družila sa Gordanom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike