Ana Volš bi danas proslavila rođendan: Najbolji prijatelj objavio do sada neviđeni snimak sa prošlogodišnjeg slavlja (FOTO/VIDEO)

12.04.2023

21:20

0

Za ubistvo Ane Volš, da podsetimo, optužen je njen suprug Brajan (48), koji pred sudom ponovo trebalo da se pojavi 27. aprila

Ana Volš bi danas proslavila rođendan: Najbolji prijatelj objavio do sada neviđeni snimak sa prošlogodišnjeg slavlja (FOTO/VIDEO)
Ana Volš nestala 1. januara - Copyright Printscreen/Instagram

Beograđanka Ana Volš, koja je nestala u novogodišnjoj noći iz kuće u Kohasetu kod Bostona, danas bi proslavila svoj 40. rođendan. To je potvrdio i njen prijatelj koji je na Instagramu objavio seriju fotografija na kojima su on i Ana proslavljali njen rođendan prošle godine i napisao da je to bio poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji. Za ubistvo Ane Volš, da podsetimo, optužen je njen suprug Brajan (48), koji pred sudom ponovo trebalo da se pojavi 27. aprila.

Suđenje po optužbama da je suprugu ubio, zatim raskomadao njeno telo testerom za metal i delove bacio na različite bostonske deponije, Brajanu Volšu zakazano je za 10 sati ujutru.

 

 

"12. april 2022. je Anin poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji. Odlučili smo da proslavimo ranije, jer Ana za rođendan ne bi bila u gradu, već u Kohasetu sa porodicom. Pre nego što nas je naš konobar iznenadio parčetom rođendanske torte, imali smo lepu večeru, a onda je Ana htela da poželi želju. Želela je toliko stvari za narednu godinu ", napisao je Anin prijatelj.

 

 

Dodao je da je postojala nada da će se i njena tri sina preseliti u Vašington i da će njen muž konačno biti oslobođen u julu.

"Postojala je nada za njen novi posao, njena ulaganja i njenu strast za životom. Ana je sanjala da će da uspe i da bude unapređena u firmi Tišman Spajer i nadala se da ćemo ponovo raditi zajedno. Postojala je nada da će njena tri sina i moj sin rasti zajedno i biti prijatelji i braća i postojala je nada da će moja porodica i ona proslaviti život u našem voljenom Vašingtonu. Ove nade su sada propale i ostalo je ono šta je moglo da bude... Anin život je bio pun teškoća ali i života; i danas ću izabrati da proslavim njen život sa svojom ženom, mojim sinom i našim prijateljima koji vole Anu koliko i mi. Zauvek ćeš mi nedostajati i zauvek negovati prijateljstvo koje nam je tako drago. Srećan nebeski rođendan, Ana. Budi i dalje sunce i mesec. Šaljem ljubav i zagrljaje gde god da je tvoj duh. Sijaj!" , piše u poruci Aninog prijatelja na njegovom profilu na Instagramu.

Ispostavilo se da je Brajan zaista oslobođen, ali da je i ova želja, prema sumnjama i nezvaničnim informacijama, bila kobna po nju.

Ispod fotografija nižu se komentari, a ljudi su i dalje očajni što do dana današnjeg ne postoji nijedan validan argument niti dokaz, koji bi potkrepio sumnje o njenom ubistvu. Telo Ane Volš, da podsetimo, nikad nije pronađeno.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike