Majka ubijene Ane Volš dobila poziv od tužioca: Upoznata sa svim detaljima koji njenog zeta Brajana terete za stravičan zločin!

31.03.2023

10:29

0

Velika porota okruga Norfolk podigla je u četvrtak tri optužnice protiv Brajana Volša, preti mu doživotna robija

Majka ubijene Ane Volš dobila poziv od tužioca: Upoznata sa svim detaljima koji njenog zeta Brajana terete za stravičan zločin!
Brajan Volš suočen sa teškim optužbama za ubistvo supruge Ane - Copyright Instagram/anawalshe/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Milanka Ljubičić, majka svirepo ubijene Ane Volš, za čiju se smrt tereti njen suprug Brajan, dobila je poziv od američke tužiteljke koja ju je upoznala sa svim detaljima istrage.

Poziv je upućen samo nekoliko sati nakon što je Brajan Volš zvanično optužen za smrt svoje lepe  i uspešne supruge Ane, sa kojom je imao troje dece. Tužiteljka je razgovarala i sa Aninom sestrom koja živi u Kanadi.

Velika porota okruga Norfolk optužila je Brajana Volša za ubistvo svoje supruge Ane, za dovođenje u zabludu policijske istrage/ometanje pravde i za nepropisno prenošenje ljudskog tela.

U Masačusetsu, osuda za ubistvo prvog stepena donosi obaveznu kaznu doživotnog zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Brajan Volš se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo na suđenju u Okružnom sudu Kvinsi, odakle je optužnica premeštena na Viši sud u Norfolku.

Volš ostaje u pritvoru bez kaucije.

Ana Volš nestala je u novogodišnjoj noći. Njen suprug Brajan Volš tek je 4. januara prijavio da je nema, tvrdeći da je ona 1. janaura u ranim jutarnjim časovima napusitla njihov dom kako bi je linijski taksi odvezao do aerodroma u Bostom, gde je imala let za Vašington u kome je radila kao izvršni direktor u svetski poznatoj kompaniji za trgovinu nekretninama.

Nekoliko dana kasnije Volš je uhapšen pod optužbom da je ometao istragu. Prve tragove ubistva policija je pronašla u podrumu njihove kuće, a potom je na deponiji, gde se otpad reciklira, pronašla delove njene garderobe i nakita,

Telo Ane Volš nije pronađeno.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike