"Kladim se da se Brajan više ne smeje" Prijateljica Ane Volš zadovoljna optužnicom - "Neću se iznenaditi ako se ubije"

31.03.2023

09:18

0

Autor: M. Brkić

Brajan Volš optužen je u četvrtak za prvostepeno ubistvo svoje žene

"Kladim se da se Brajan više ne smeje" Prijateljica Ane Volš zadovoljna optužnicom - "Neću se iznenaditi ako se ubije"
Ana Volš - Copyright Instagram_Drew Karedes @DrewKaredes

Prijatelji Ane Volš zadovoljni su nakon što je njen suprug Brajan optužen za prvostepeno ubistvo u četvrtak - tri meseca nakon što je majka troje dece nestala. Velika porota optužila je Brajana Volša (48) da je svoju suprugu Anu ubio u njihovoj kući u Kohasetu, a potom njeno telo raskomadao i rešio se delova.

Brajan se, podsetimo, u januaru pojavio na sudu, gde se izjasnio da nije kriv. Snimljen je sa osmehom na licu dok ga je policija u lisicama izvodila iz zgrade nakon saslušanja.

Printscreen/YouTube/CBS Boston
Brajan Volš sa osmehom na licu nakon saslušanja

"Kladim se da se Brajan više ne smeje"

Nataša Babuškina, Anina prijateljica, nedavno je razgovarala za američki "Sun", rekavši da je osetila mučninu nakon što je ugledala Volšov osmeh u tom trenutku.

Nataša dodaje da ne veruje da se Volš smeje nakon što je u četvrtak optužen za ubistvo prvog stepena.

- Oduševljena sam. To su fantastične vesti. Bilo je dosta uzbuđenog skakanja u kolima, što me je veoma obradovalo - rekla je Nataša.

Prinstcreen /Instagram/anawalshe
Ana Volš

Dodala da izgleda da će pravda u  ovom slučaju uskoro biti zadovoljena i da bi Brajan, ukoliko bude proglašen krivim pred sudom, mogao ostatak života da provede u zatvoru.

Nataša tvrdi da se Anino troje male dece, uzrasta dve, četiri i šest godina nikada neće oporaviti od preranog gubitka majka, kao i njeni brojni prijatelji.

- Njena deca su izgubila oba roditelja. On nije samo oduzeo Anin život, oduzeo je i svojoj deci - rekla je Nataša.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Natasha Sky
Nataša Babuškina

Dodaje da je srećna što vidi da je neko kažnjen za sve strašne stvari koje su se desile.

- Kladim se da se Brajan više ne smeje, zar ne? - navodi ona.

Nataša želi da Brajan, ukoliko bude proglašen krivim, dobije maksimalnu kaznu i da ostatak života provede u samici samo sa svojim mislima da mu prave društvo.

"Neću se iznenaditi ako se ubije"

- On je bolestan. Uopšte ne osećam ništa prema njemu. U svakom slučaju, stvarno se nadam da neće moći da gleda televiziju ili da dobro jede. Molim se da ga zaključaju u ćeliju gde može da bude sam sa svojim mislima dok je još tehnički živ. To je svakako moja nada. Mora da izađe na kraj sam sa sobom. Nema literature, nema ničega. Neću se iznenaditi ako se u nekom trenutku ubije - rekla je Nataša pa dodala:

- Nisam stručnjak, ali mali deo mene se nada da će on to učiniti kako bismo mogli da prestanemo da plaćamo poreze kako bismo ga držali zatvorenog. Ali država ne treba da ga ubije, umesto toga, trebalo bi da bude izolovan i da mu se da vreme da se to na njega odrazi.

Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana Volš

 

Podsetimo, Ana Volš nestala je u novogodišnjoj noći, nakon što je doček proslavila sa suprugom Brajanom i jednim prijateljem. Njen nestanak  su nekoliko dana kasnije prijavili zaposleni u firmi u kojoj je radila, jer se nije pojavila na p oslu, a potom je to uradio i Brajan. Naveo je da je u ranim jutarnjim satima 1. januara naručila taksi do aerodroma i da je imala let za Vašingoton gde je radila.
Međutim, utvrđeno je da to nije tačno. Brajan je ubrzo uhapšen jer je slagao policiju o svom kretanju u prvim danima potrage.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana i Brajan Volš

Pred sudom su otkriveni jezivi detalji optužnice protiv Brajana, a to je da je na internetu pretraživao 20 pitanja koja se tiču rešavanja tela. Sumnjiči se da ju je ubio u kući, a telo raskomadao i rešio se delova. Pronađeni su brojni dokazi u kontejnerima, između ostalog i Anine stvari, kao i sredstva za čišćenje, tepih, a u podrumu je pronađen i krvav nož.

Anino telo nije pronađeno.

Brajanu će se ponovo suditi u narednim nedeljama pred Višem sudom u Norfolku, a taj datum još nije određen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike