Majka Ane Volš prvi put javno prozvala njenu svekrvu: Stalno ga je huškala na moju ćerku, verujem da ima veze sa njenim nestankom!

08.02.2023

21:04

0

"Mama, tamo mi se prosto više ne ide!", požalila se Ana Volš svojoj maci Milanki Ljubičić

Majka Ane Volš prvi put javno prozvala njenu svekrvu: Stalno ga je huškala na moju ćerku, verujem da ima veze sa njenim nestankom!
Dajana Volš vs Milanka Ljubičić - Copyright AP Photo/Kurir/ Zorana Jeftić/Twitter_Fox News @FoxNews

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, kojoj se svaki trag izgubio 1. januara, izjavila je za beogradske medije da veruje da Brajanova majka ima veze sa Aninim nestankom, ali da nema dokaze za to. Dajana Volš je sinu Brajanu, koji će sutra biti izveden pred sud zbog optužbi za Anino ubistvo, stalno pričala da je Ana tako mlada i uspešna, a da je on gubitnik.

Anina majka kaže da bi zbog svega toga trebalo ispitati Dajanu Volš. Milanka Ljubičić punih 39 dana nema nikakve zvanične informacije o svojoj ćerki koja je nestala u novogodišnjoj noći u Americi, a koju je, prema navodima američkog tužilaštva, svirepo ubio suprug Brajan.

U svojoj ispovesti Milanka priča da Dajana Volš od prvog dana nije volela Anu i stalno je govorila stvari protiv nje.

- Dajana je stalno huškala Brajana protiv Ane. Kljucala mu je mozak. Pričala mu je da drugi i treći sin nisu njegova deca. Pogotovo što je treći sin skroz plav. Brajan je sve to pričao Ani, ali uopšte mi nije jasno zašto se pravio problem oko toga. Jednostavno, ako sumnjate da je dete vaše, možete uraditi DNK i saznati očas posla - rekla je Milanka, koja i dalje nema nikakvu informaciju o svojoj ćerki.

Ona kaže i da joj je bilo jako čudno što za 16 meseci koliko je boravila u Aninoj porodičnoj kući nije upoznala Brajanovu majku.

"Tamo mi se više ne ide"

- O čemu da vam pričam kada za celo to vreme koje sam provela tamo nisam upoznala Brajanovu majku. Odmah mi je to bilo čudno, ali nisam htela da se mešam - dodala je Milanka.

Prema Milankinim rečima, Brajan takođe nije bio u najboljim odnosima sa majkom.

AP Photo/Kurir/ Zorana Jeftić/Twitter_Fox News @FoxNews
Dajana Volš i Milanka Ljubičić

- Konstantno mu je govorila kako je moguće da je Ana tako mlada, a toliko uspešna, pričala je kako deca nisu njegova. Ulivala mu je sumnje bez ikakvog razloga. On je sve to prenosio Ani, ali naravno da ne može ostati otporan na takve stvari koje mu neko svakodnevno priča - priča Milanka.

Ana je, prema njenim rečima, u Brajanu primetila neraspoloženje i napetost.

- Moja ćerka mi je tada rekla: "Mama, tamo mi se prosto više ne ide!" - dodaje Milanka.

"Ako je kriv, neka odgovara"

Ističe i da joj je ceo slučaj velika misterija, te da su joj osećanjao prema Brajanu potpuno pomešana.

Prinstcreen /Instagram/anawalshe
Ana Volš i Milanka Ljubičić

- Za medije sam i ranije pričala kako mu verujem i da on ne bi naudio mojoj Ani, ali govorim i o onome što sam doživela dok sam bila kod njih. Ako je kriv za nestanak moje ćerke, neka odgovara - rekla je Milanka.

Kako kaže, sebi nikada neće oprostiti što nije otišla za Ameriku kad ju je Ana pozvala.

- Mnogo se kajem što nisam otišla. Možda sam mogla da stignem, ali šta bi se onda desilo i da li bi se nešto promenilo - pita se Milanka.

Majka Ane Volš je objasnila i da je o Aninom nestanku niko zvanično nije obavestio i da i dalje ne dobija nikakve informacije o njoj.

Brajan Volš sutra će se treći put naći pred sudijom zbog otpužbi za ubistvo supruge Ane.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike