"Brajan je nevin, duboko verujem da će se moje dete pojaviti": Majka Ane Volš šokirala nakon današnjeg suđenja!

09.02.2023

20:54

0

Autor: 24sedam

Optuženom Volšu je sudija rekao da do daljeg ostaje u pritvoru bez mogućnosti izlaska uz kauciju

"Brajan je nevin, duboko verujem da će se moje dete pojaviti": Majka Ane Volš šokirala nakon današnjeg suđenja!
Ana Volš sa majkom u Beogradu - Copyright Prinstcreen /Instagram/anawalshe

Milanka Ljubičić, majka ubijene Ane Volš (39) nakon današnjeg ročišta kazala je da veruje da Brajan Volš nije počinio nikakav zločin.

On se danas uključio na suđenje posredstvom video-linka.

Video-linkom se uključila i njegova advokatica Trejsi Majnor koja je rekla da joj je potrebno vremena jer nije dobila određena dokumenta koja su u vezi s pronađenim dokazima posle čega su se obe strane dogovorile da se video-linkom ponovo uključe 1. marta kako bi ponovo razmotrile status.

Optuženom Volšu je sudija rekao da do daljeg ostaje u pritvoru bez mogućnosti izlaska uz kauciju.

Instagram_anawalshe
 

- Brajan je nevin i on ne stoji iza svega ovoga za šta ga terete! I dalje duboko verujem da nije kriv i da će se nakon svega moje dete pojaviti, a njega će osloboditi. Želim da verujem da je tako - rekla je Anina majka za medije.

- Ispostaviće se da joj nije naudio, kao što pričam od samog početka. Stanje u kom se nalazim je veoma teško i ne znam kako se borim sa svim - dodala je.

Podsetimo, na prethodnom ročištu 18. januara Brajan Volš se izjasnio da nije kriv, a tada su mu pročitani navodi optužnice, gde se detaljno nalaze svi dokazi istražitelja koji ukazuju na to da je Brajan na svirep način ubio suprugu i majku njihove dece.

Nestaloj Beograđanki gubi se svaki trag 1. januara oko četiri sata ujutru kada je taksijem trebalo da se odveze do bostonskog aerodroma, gde je imala let za Vašington kako bi se javila na posao.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike