"Molila me je da dođem 25. decembra, ali ja nisam mogla": Majka nestale Ane Volš ne može da prežali što nije otišla u Ameriku

09.01.2023

22:10

0

Autor: 24sedam

"Bila sam 16 meseci u više navrata kod njih, ništa loše nisam primetila, ali bukvalno", kaže Milanka Ljubičić

"Molila me je da dođem 25. decembra, ali ja nisam mogla": Majka nestale Ane Volš ne može da prežali što nije otišla u Ameriku
Milanka Ljubičić sa ćerkom Anom Volš - Copyright Prinstcreen /Facebook/anawalshe

Milanka Ljubičić, majka nestale Srpkinje Ane Volš kojoj se svaki trag gubi 1. januara u Americi, izjavila je da joj je teško palo što nije otišla da vidi ćerku 25. decembra kada ju je pozvala da dođe.

- Molila me je da dođem 25. decembra, a ja nisam mogla da budem spremna za sutra, eventualno za prekosutra. Sada mi je jako, jako teško što to nisam uradila, pa makar sve ostavila - rekla je Milanka za TV Pink.

Kako kaže, dok je bila u SAD nije primetila ništa čudno u odnosu Brajana Volša i njene ćerke.

- Bila sam 16 meseci u više navrata kod njih, ništa loše nisam primetila, ali bukvalno. Oni su uvek bili raspoloženi i nasmejani, pravili šale, ja ništa loše nisam primetila. Samo se nadam toj vesti, samo da je živa, ništa drugo mi nije bitno.- rekla je Milanka.

Ona je rekla da je imala osećaj da suprug njene ćerke nije bio iskren.

- Rekao je da je Ana dobro, znači očegledno on zna gde je ona. Imam neki osećaj, mada možda to i nije tačno to - rekla je uznemirena Milanka.

Instagram/anawalshe/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP
Brajan i Ana Volš

Dodala je i da sa Brajanom nema komunikaciju, jer ne poznaje jezik, a i da joj nije jasno zašto je prijavio Anin nestanak tek nakon tri ili četiri dana.

- Trebalo je dan-dva ranije da prijavi nestanak, ali kako je rekao policiji, deca to imaju običaj da rade, oni imaju troje dece, i njihov najmlađi sin je sakrio telefon u krevetac i on nije mogao da ga nađe. I kad ga je pronašao onda je i prijavio nestanak, a to je bio tek treći ili četvrti dan - objasnila je majka Ane Volš.

Prinstcreen /Instagram/anawalshe
Ana Volš sa majkom Milankom u Beogradu

Srpkinja je navodno poslednji put viđena u svojoj kući u Kohasetu, 1. januara, nešto posle ponoći, a policija se obratila javnosti za pomoć. Viđena je kako izlazi iz kuće oko četiri sata ujutro 1. januara da bi se odvezla do Aerodroma "Logan" u Bostonu, gde je trebalo da se ukrca na let za Vašington.

Ana, međutim, nije ni stigla do aerodroma, kako kaže šef policije, a nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do "Logana".

Volšova je imala kartu za treći januar u pravcu ka Vašingtonu, ali su je pozvali da dođe ranije zbog hitne situacije.

Okolnosti nestanka Srpkinje su nejasne. Ana Volš poreklom iz Beograda, majka je troje dece, a njen su nestanak prošle nedelje prijavili muž i poslodavac, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike