Majka ubijene Ane Volš nema kontakt sa unučićima: "Ne znam da li će ih moja druga ćerka usvojiti"

08.02.2023

10:51

0

Autor: Lj.K.

Milanka Ljubičić nema nikakve informacije o tome se dešava u Bostonu

Majka ubijene Ane Volš nema kontakt sa unučićima: "Ne znam da li će ih moja druga ćerka usvojiti"
Milanka Ljubičić majka ubijene Ane Volš - Copyright AP Photo/Kurir/ Zorana Jeftić/Profimedia/Instagram

Milanka Ljubičić, majka ubijene Beograđanke Ane Volš, za čiju je smrt pred sudom u Bostonu optužen njen suprug Brajan Volš, nema nikakav kontakt sa troje unučića o kojima je brigu preuzela nadležna socijalna služba.

Anina majka kaže da joj je i dalje teško da poveruje da je Brajan naudio njenoj ćerki, jer je, boraveći po više meseci kod njih u Americi, izgledalo da se njih dvoje lepo slažu.

Dodaje da joj je svakog dana sve teže, da nikakve informacije o tome šta se dešava u Bostonu ne dobija, osim onoga što pročita u novinama.

- Sa decom nemam nikakav kontakt. Jedino što znam o njima je da su i dalje smeštena u nadležnom socijalnom centru - rekla je majka ubijene Ane, koja je bila zaposlena kao izvršni direktor kompanije za nekretnine u Vašingtonu.

Na pitanje da li njena starija ćerka Aleksandra, koja sa porodicom živi u Kanadi, ima kontakt sa sestrićima, Milanka navodi da ni to ne zna, kao ni da li će Aleksandra tražiti da ona bude staratelj, jer to otežava činjenica da su mališani američki državljani.

Pred nadležnim sudom u Boston sutra će biti održano još jedno ročište protiv optuženog Brajana.

Ana Volš je nestala 1. januara, kada je trebalo taksijem da se odveze do aerodroma u Bostonu, a odatle da se ukrca na let za Vašington, gde je radila i nedavno kupila kuću u koju je trebalo da se preseli njena porodica. Ana je putovala jer je njen muž bio u kućnom zatvoru zbog prodaje falsifikovanih slika i čekalo se da mu istekne kazna pa da se preseli. Sa njim su bila deca, tri dečaka od šest, četiri i dve godine, a po svemu sudeći, problemi među supružnicima izbili su jer je Ana patila što je odvojena od dece, a Brajan nije dozvoljavao da ih odvede.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike