"Deca su dobro": Majka Ane Volš otkrila ko će najverovatnije preuzeti brigu o njeno troje mališana

21.01.2023

14:41

0

Deca se trenutno nalaze u socijalnoj ustanovi u Masačusetsu

"Deca su dobro": Majka Ane Volš otkrila ko će najverovatnije preuzeti brigu o njeno troje mališana
Deca Ane Volš - Copyright Instagram_anawalshe

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u Kohasetu u Masačusetsu, a za čije ubistvo se sumnjiči njen suprug Brajan, kaže za 24sedam da misli da će brigu o njihovo troje dece preuzeti njena druga ćerka, a Anina sestra, koja sa porodicom živi u Kanadi.

S obzirom na to da su trojica mališana, starosti dve, četiri i šest godina u roku od nedelju dana ostala bez roditelja, starateljstvo nad njima pripalo je Odeljenju za decu i porodicu iz Masačusetsa u SAD.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana Volš

Milanka za 24sedam kaže da se njena druga ćerka čuje sa ljudima iz ove ustanove.

- Deca su dobro. Mislim da će ona preuzeti brigu o njima, ali ne mogu da tvrdim. Ja za to nisam u stanju zbog zdravlja - kaže Milanka.

Podsetimo, Milanka je jutros bila u Ministarstvu spoljnih poslova, na razgovoru povodom nestanka njene ćerke. 

- Stavili su na papir ono što bi želeli da potražuju od američkih vlasti i ja sam to potpisala - rekla je Milanka za 24sedam i dodala da sada očekuje da dobije zvanične informacije.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana i Brajan Volš

Ana Volš nestala je 1. januara u Kohasetu u Masačusetsu. Poslednji put viđena je u porodičnom domu gde je proslavila doček Nove godine sa suprugom Brajanom i još jednim prijateljem.

Njen nestanak 4. januara najpre su prijavile njene kolege iz kompanije u Vašingtonu jer se nije pojavila na poslu, a potom je isto učinio i njen suprug Brajan. 

Brajan je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, a od 17. istog meseca se tereti za Anino ubistvo

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana i Brajan Volš

Iako je Brajan izjavio policiji da mu je žena 1. januara oko 6 sati ujutru rekla da mora da otputuje u Vašington zbog posla, njegova jeziva pretraga sa interneta obelodanjena je na ročištu koje je održano pre nekoliko dana u Okružnom sudu u Kvinsiju, a po kojoj se vidi da je tog dana oko 4 sata počeo da pretražuje kako da se reši tela.

Na istom ročištu je rečeno da je pronađeno deset torbi sa predmetima na kojima su krv i tkivo Ane Volš, a da su Anine stvari pronađene u kontejneru u blizini kuće Brajanove majke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike