Brajan ne izlazi iz ćelije i izluđuje čuvare?! Evo šta suprug Ane Volš radi u pritvoru, da li se hvata za slamku spasa?

25.01.2023

09:41

1

Brajanova odbrana navodno će se bazirati na njegovoj neuračunljivosti

Brajan ne izlazi iz ćelije i izluđuje čuvare?! Evo šta suprug Ane Volš radi u pritvoru,  da li se hvata za slamku spasa?
Brajan Volš - Copyright Craig F. Walker/The Boston Globe via AP, Poo

Brajan Volš (47), koji se tereti za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane Volš (39), navodno ne izlazi iz pritvorske ćelije i izluđuje zatvorske čuvare.

Brajan Volš tereti se da je ubio svoju suprugu 1. januara ove godine, nakon što su proslavili doček Nove godine u njihovom domu u Kohasetu, a potom se otarasio njenog tela.

Printscreen/Instagram/anawalshe
Ana Volš

Jedan korisnik Tvitera naveo je na ovoj društvenoj mreži da je izvor američkih medija naveo da se Brajan navodno ne miče se iz pritvorske ćelije, da nešto zapisuje, kao i da s vremena na vreme zove čuvare i postavlja im neka suluda pitanja bez ikakvog smisla.

 

 

Kako se dalje navodi, ne zna se da li je reč o njegovoj strategiji da se pretvara da je lud i vadi na neuračunljivost ili da on zaista nije dobro.

- Svestan je da se ukopao sa internet pretragom i da je nekako ispao glup, pa se hvata za slamku. Njegovi advokati će insistirati da u vreme nestanka Ane Volš on nije bio pri sebi - preneo je ovaj korisnik na Tviteru reči izvora medija.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana i Brajan Volš

Podsetimo, Brajan Volš je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, a od 17. istog meseca se tereti za ubistvo supruge. Na ročištu koje je održano prošle srede, tužilaštvo je navelo koje je sve dokaze prikupilo, a među njima su i 20 jezivih pitanja koja je Brajan pretraživao na Guglu od 1. do 3. januara, a koja se tiču rešavanja tela.

"Koliko treba da prođe pre nego što telo počne da smrdi", "Šta radi formaldehid?", "Rasparčavanje i najbolji načini za odlaganje tela" i "Kako očistiti krv sa drvenog poda?" neka su od ovih jezivih pitanja.

 

 

Osim toga, dokazi su pronađeni na deponiji u blizini kuće Brajanove majke.

U deset kesa za đubre nađena je krv, sekira, testera, peškiri, zaštitno odelo i par papuča, tepih umrljan krvlju i oprema za čišćenje, karton za kovid 19 na ime Ane Volš, delovi njene ogrlice, "Prada" torba i odeća koja odgovara onoj za koju je Brajan naveo da je Ana obukla poslednjeg jutra kad su se videli.

Tužiteljka je na ovom ročištu rekla da je na zaštitnom odelu i papučama pronađen DNK Brajana i Ane Volš, a da je krv pronađena u podrumu kuće u Kohasetu, zidovima, kao i u Brajanovom automobilu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike