Ovo je bivša devojka Brajana Volša: Žena je izbezumljena nakon jezivog zločina koji je sada počinio (FOTO)

23.01.2023

11:05

0

Autor: M. B.

Objavljena je fotografija Brajana sa sastanka iz 90ih godina

Ovo je bivša devojka Brajana Volša: Žena je izbezumljena nakon jezivog zločina koji je sada počinio (FOTO)
Brajan Volš - Copyright Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Beograđanki Ani Volš (39) izgubio se trag 1. januara u Kohasetu u Masačusetsu, a za njeno ubistvo se od prošle nedelje tereti njen suprug Brajan. U međuvremenu isplivale su mnoge informacije iz njihovih života, a sada se pojavila fotografija Brajana sa nekadašnjom devojkom.

Žena koja se predstavila kao prijateljica Brajanove nekadašnje devojke podelila je na Tviteru fotografiju na kojoj su Brajan i njegova nekadašnja partnerka i navela da je devojka izbezumljena.

 

 

- O Bože. U međuvremenu, evo Brajan Volš na sastanku u Bostonu 90ih. Devojka mog prijatelja je izlazila sa psihopatom mesecima – dala mi je dozvolu da objavljujem. Ona sada živi u inostranstvu – rečeno mi je da je potpuno izbezumljena. Arogantan kreten, ali hej, to je Boston. Tipičan muškarac u plavom blejzeru - piše u objavi na Tviteru.

U komentarima je navela da je njena prijateljica, koja je takođe bila bliska sa Brajanovom nekadašnjom devojkom, nekoliko puta sedela sa njima na piću. Navela je da kod njega nije tada primećeno opasno ponašanje i napisala da su to bili, verovatno, bolji dani.

Prinstcreen /Facebook/anawalshe
Ana i Brajan Volš

Podsetimo, Ana Volš nestala je u novogodišnjoj noći, nakon što je proslavila doček sa suprugom Brajanom i prijateljem u porodičnom domu u Kohasetu. Brajan je uhapšen 8. januara jer je utvrđeno da je izostavio da kaže policiji gde se sve kretao tih dana, a od 17. januara je optužen Anino ubistvo.

Prinstcreen /Instagram/anawalshe
Ana Volš

Sutradan je održano ročište u okružnom sudu u Kvinsiju, gde je tužilaštvo saopštilo koji su sve dokazi prikupljeni. Između ostalog, pročitano je 20 jezivih pitanja koja je Brajan pretraživao na internetu, sa detetovog ajpeda, a koja se tiču rešavanja tela.

Navedeno je da su u kontejneru u blizini kuće Brajanove majke pronađene stvari Ane Volš, kao i da je pronađeno deset torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju i tkivom Ane Volš.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike