Stanari Ane Volš su videli kako je ona doživela nervni slom: Posle dugogodišnje saradnje tražila je da proveri naš bankovni račun i prošlost

24.01.2023

00:00

0

Bračni par Mandi i Majk Silva, su otkrili da su se neposredno pred Anin nestanak žučno posvađali sa Volšovima i da su tada videli "potpuno drugačiju Anu"

Stanari Ane Volš su videli kako je ona doživela nervni slom: Posle dugogodišnje saradnje tražila je da proveri naš bankovni račun i prošlost
Copyright Craig F. Walker/The Boston Globe via AP/Instagram/cbs news

Bivši stanari Ane i Brajana Volša su se oglasili prvi put nakon što je suprug ove Beograđanke optužen za njeno ubistvo! Između ostalog, bračni par Mandi i Majk Silva, su otkrili da su se neposredno pred Anin nestanak žučno posvađali sa Volšovima i da su tada videli "potpuno drugačiju Anu".

Mandi i Majk Silva su obelodanili da su im Volšovi obećali da će kuću koju su im izdavali pune četiri godine moći uskoro da otkupe od njih. Majk Silva, izvođač radova, rekao je da je osam godina radio na šest imanja Ane i njenog supruga Brajana u Masačusetsu, ali da su uoči Nove godine imali svađu sa Volšovima.

- Izgledao je sasvim normalno. Uvek je bio uposlen, pratio je berzu. Mislili smo da je on investitor - rekla je Mandi Silva za američke medije o 47-godišnjem Brajanu Volšu. - Međutim, kuća koju su nam izdavali je trebalo da postane naša, bar su nam tako obećali.  Ali posle žučnog razgovora koji smo imali sa njima 29. decembra kada smo saznali da su našu kuću zapravo prodali. Bilo je jasno da je dogovor propao. Ana nam je tada rekla da mora da proveri našu prošlost kao i kreditnu sposobnost. Sada sa ove tačke gledišta, bilo je očigledano da se nešto dešava.

Foto: Printskrin/cbsnews.com/
 
 

Majk i Medi su pak otkrili jednu vrlo interesantnu stvar koju su primetili tokom poslednjeg razgovora. 

- Znate Kejt Midlton, Megan Markl ili kraljicu? Predstavljate se i ponašate  veoma profesionalno, to je bila Ana - rekla je Mandi o menadžerki nekretninama i majci troje dece. - Ali kada smo udari kontru i rekli: 'Ne, ne možete nam to učiniti', bilo je kao da gledamo Britni Spirs kako se doživljava nervni slom kada je Džastin Timberlejk raskinuo s njom. To nije bilo normalno.”

Ipak da bi "zakopali ratne sekire", Majk je poslao poruku Ani i Brajanu u novogodišnjoj noći kako bi im čestitao Novu godinu, ali se sa Brajanom nije čuo sve do 2. januara.

- Poslao mi je poruku: „Izvinite zbog kašnjenja. Izgubio sam telefon i moj sin ga je upravo pronašao - priseća se on. - Šokiran sam što nije rekao: „Izvinite zbog kašnjenja. Moja žena je nestala. Jeste li se čuli sa njom?’ ili tako nešto.

Foto: Tviter/Printskrin/Instagram
 

Mandi i njen suprug Majk bili su podstanari Brajana i Ane Volš i poznavali su ih godinama pre nego što je Ana nestala.

- Ana je gledala na Brajana kao na neku devojčicu. Rekla mi je da kada njega nešto zsvbi, odmah je drama u kući - rekao je Majkl.

Bez obzira na sve nesuglasice koje su imali, bračni par Silva kažu da su 

bili iznenađeni kada su saznali za optužbe protiv Brajana, uključujući navode da je pretraživao internet kako bi pronašao najbolje načine da raskomada telo, kako da očisti krv i da li neko može biti optužen bez tela.

- To vas zaista tera da se zapitate, kao vau, u njemu su zapravo dve različite osobe - rekla je Mandi. - Osvrnete se na ta sećanja i pitate se, zašto nismo čitali između redova i da li smo mogli nešto da primetimo, a nismo.

Podrum nije zvučno izolovan

Majk je rekao da je godinama poznavao Volšove i da je bio u njihovom zlokobnom podrumu gde su istražitelji navodno pronašli oštećeni nož i krv.

Podrum nije zvučno izolovan, kaže Majk, i pitao se da li je neko bio kod kuće tokom napada.

- Da li su deca bila tamo? Da li su se probudili tokom ubistva? Moj um jednostavno poludi od pitanja - rekao je Majk.

U međuvremenu, Mandi je rekla da su optužbe ostavile toliko pitanja bez odgovora.

- Da li je Ana to videla? Da li je Ana imala vremena da misli na svoju decu? Da li je Ana molila za pomoć i rekla stani? Ima toliko pitanja na koja samo Brajan može da odgovori - rekla je Mandi.

Vlasti navode da je Brajan na smrt pretukao Anu jer je želeo da prekine njihov brak.

Majka troje dece radila je kao korporativni menadžer za nekretnine i njen poslodavac je prijavio nestanak 4. januara.

Brajan se izjasnio da nije kriv i ostaje u pritvoru.

Nensi Grejs: Brajan je napravio jednu kobnu grešku

Novinarka i bivši tužilac, Nensi Grejs, tvrdi da je priznanje optuženog Brajana Volša o tome gde se kretao kada je nestala Ana Volš iz Masačusetsa je policiji dala bitan trag koji je rezultirao njegovim hapšenjem.

Anu Volš (39), je poslednji put video član porodice u njenom stanu u Kohasetu između četiri i pet sati ujutru 1. januara, prema rečima šefa policije Kohaseta Vilijama Kviglija.

Foto: Tviter/Printskrin/Instagram
 

Prema sudskim dokumentima, njen suprug Brajan Volš rekao je policiji da je 1. januara otišla od kuće da bi otputovala u Vašington na posao. Navodno je tvrdio da je uzela Uber od kuće do aerodroma. Međutim, tužioci su rekli da nema dokaza da je tog dana napustila kuću.

Nensi Grejs je rekla da je optuženi rekao policiji da je otišao u kuću svoje majke 1. januara, što je dovelo do toga da je policija pretražila kante za smeće, gde je pronašla dokaze koji su verovatno povezani sa Aninim nestankom oko 45 milja severno od njene kuće.

- Rekao je da se 'izgubio' na putu do kuće svoje majke, ok - Grejs je rekla za Fox News Digital. - - To je policiju dovelo do mesta za odlaganje smeća. Otišli su na deponiju...i tamo su pronašli testeru za metal i krvavi tepih.

Brajan Volš je prvobitno uhapšen jer je ometao istragu nestale osobe nakon što je policija rekla da je lagao o tome gde se nalazi na Novu godinu i dan posle.

Brajan Volš je trenutno u pritvoru.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike