Snimak muža Ane Volš kako se raspituje o nestaloj supruzi: Brajan zvao prijatelje, ali ne i policiju, čujte kako zvuči (AUDIO)

15.01.2023

13:30

0

"Izvinite što vas uznemiravam. Naravno, verujem da je sve u redu. Hvala", pored ostalog rekao je Brajan Volš

Snimak muža Ane Volš kako se raspituje o nestaloj supruzi: Brajan zvao prijatelje, ali ne i policiju, čujte kako zvuči (AUDIO)
Brajan Volš smeje se dok ga policija izvodi iz kuće - Copyright Printscreen/YouTube/CBS Boston

Brajan Volš raspitivao se o nestaloj supruzi Ani kod svojih poznanika i prijatelja pre nego što je zvanično prijavljen njen nestanak 4. januara. Audio snimak njegove poruke na govornom automatu prijateljima osvanuo je na društvenim mrežama.

Na snimku Anin suprug nije zvučao zabrinuto, iako mu je žena nestala još 1. januara.

 

 

"Dobar dan, Brajan Volš ovde. Nadam se da sve ide dobro. Samo se obraćam svima kojima mogu. Ne mogu da stupim s Anom u kontakt nekoliko dana. Danas sam razgovarao sa ljudima sa njenog posla. Ona nije bila tamo. Otišli ​​su u kuću, a nje nije bilo. Deluje kao da je nedavno bila tamo, pa se samo pitam da li ste razgovarali s njom, na primer u nedelju ili poslednja dva dana. Javite mi ili ako znate nekoga ko bi mogao imati kontakt sa njom. Samo zovem redom sve. Izvinite što vas uznemiravam. Naravno, verujem da je sve u redu. Hvala", rekao je Brajan Volš u pozivu prijateljima.

Instagram/anawalshe/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP
Brajan i Ana Volš

On je, kako se pretpostavlja, zvao nekog iz Vašingotna gde je Ana radila, a onda se neradnim danima vraćala kući u Kashol kod Bostona.

Uprkos tome što mu nije bilo supruge i što je kontaktirao prijatelje, Volš nije zvao policiju da prijavi nestanak supruge, već je to učinio šef obezbeđenja u kompaniji za nekretnine u kojoj je Ana radila.

Ana Volš, da podsetimo, nestala je u prvim satima 1. januara i od tada se za njom traga. Brajan je uhapšen 8. januara kada je sa lisicama na rukama i osmehom na licu priveden na saslušanje zbog ometanja istrage nestanka svoje supruge i zato što je lagao istražitelje. Trenutno je u zatvoru gde čeka dalji tok potrage, mada su sve veće indicije da će sačekati optužbe da je ubio suprugu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike