Ana Volš po zidovima ostavljala ljubavne poruke i pohvale suprugu: "Brajane, vredan si života koji živiš"!

15.01.2023

12:35

0

Autor: Mi. S.

"Brajane, ja te samo volim. Ti si čovek, prijatelj, otac", pored ostalog je pisala Ana

Ana Volš po zidovima ostavljala ljubavne poruke i pohvale suprugu: "Brajane, vredan si života koji živiš"!
Ana i Brajan Volš - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic

Na zidu kuće u Kahasetu u Bostonu, kod stepeništa koje je vodilo u spavaću sobu Brajana (47) i Ane Volš (39), koja je nestala u prvim jutarnjim satima 1. januara, otkrivene su poruke ispisane na izgužvanom listu papiru. U njima su Anine reči ljubavi, podrške i hvale upućene svom suprugu Brajanu, koji od 8. januara u zatvoru čeka dalji tok istrage. On je osumnjičen za navođenje istražitelja na pogrešan trag.

"Brajane, dostojan si. Vredan si života koji živiš", navela je Ana u jednoj od poruka sa zida. U drugoj je pisalo: "Brajane, ja te samo volim. Ti si čovek, prijatelj, otac. Tvoj humor, ljubav, mudrost, podrška, hrabrost su inspirativni. Vredan si svega". Otkrivena je i poruka: "Priznajem vašu pažnju za detalje + vreme i otvorenost + ranjivost. Tako mi je drago da smo bili rame uz rame na ovom putovanju".

Pogledajte fotografije koje je objavio Njujork post.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Brajan i Ana Volš

Američki mediji su preneli i da je Volš ranije išao na treninge lajf koučinga, koji propagiraju lojalnost, poverenje, ljubav i saosećanje. Učestvovao je u više od 10 seansi koje su trajale više od 12 sati kao deo liderske grupe, dobivši nadimak po popularnom šamponu "Glava i ramena" zbog svoje kose i dobrog odnosa prema ostalim učesnicima.

Brajan Volš posle Aninog nestanka, koji je njena firma prijavila 4. januara, lagao je istražitelje o svom kretanju i na kraju je optužen za ometanje istrage nestanka svoje supruge. Od tada je u zatvoru.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike