Jedina dobra vest u vezi sinova nestale Beograđanke Ane Volš: Dečaci nisu razdvojeni! Zna se ko bi o njima mogao da brine

16.01.2023

14:34

0

Autor: Lj.K.

Prijatelji nestale Ane Volš apelovali su na državne službe da im omoguće da oni brinu o deci

Jedina dobra vest u vezi sinova nestale Beograđanke Ane Volš: Dečaci nisu razdvojeni! Zna se ko bi o njima mogao da brine
Socijalna služba preuzela je brigu o deci Ane Volš - Copyright Instagram_anawalshe

Više od dve nedelje američka policija pokušava da odgonetne šta se dogodilo sa Beograđankom ANom Volš, koja je nestala 1. januara, kada je iz porodičnog doma u Kohasetu krenula na aerodrom, odakle je tebalo da se ukrca na avion za Vašingnton, gde je radila. Tri dana kasnije, zaposleni u firmi gde je radila kao izvrši direktor prijavili su  njen nestanak, a potom je to učinio i njen suprug, koji je potom uhapšen zbog omemtanja istrage.

Ana i Brajan imau tri sina, od šest, četiri i dve godine, i nakon očevog hapšenja brigu o dečacima preuzelo je  Odeljenju za decu i porodicu iz Masačuseca u SAD.

Prijatelji nestale Ane Volš apelovali su na državne službe da im omoguće da oni brinu o deci, a za sada je poznata samo jedna pozitivna stvar u drmai korz koju dečaci prolaze, a to je da su u Centar za socijalni rad smešteni zajedno.

Instagram_Drew Karedes @DrewKaredes
Misterija nestanka Ane Volš

Tokom pretesa porodične kuće, policija je u podrumu Volšovih pronašla krvav nož, a na otpadu sekire i testere, kao i krvave kese, a za sad as ečekaju rezultati bioloških veštačenja. Suprug Brajan Volš je u prvih 48 sati potrage naveo istražitelje na pogrešan trag.

Ukoliko otac Brajan ostane iza rešetaka, briga o deci bi najpre mogla da bude poverena njegovoj majci Dijani, odnosno baki po ocu s obzirom da ne postoje jezičke i kulturne barijere kao u slučaju bake po majci Milanke koja živi u Beogradu. Sledeće u redu mogle bi biti Anine drugarice koje su već izrazile želju da preuzmu birgu o dečacima.

Prinstcreen /Facebook/anawalshe
Ana i Brajan Volš svađali se zbog dece za Božić

Ana Volš radnu nedelju provodila je u Vašingtonu, a vikendom je dolazila kući da bude sa porodicom, koja nije mogla da joj se pridruži jer je njen suprug bio u kućnom prtivoru zbog prodaje faslifikovanih umetničkih dela.

Pre nestanka, Ana se žalila bližnjima da želi da više vremena provodi sa decom, a prema rečima njene bliske prijateljice, za Božić je između Ane i Brajana bilo napeto jer je ona htela da povede dečake sa sobom.

Ana je dan nakon Božiža poslala svojoj majci Milanki, koja živi u Beogradu, poruku u kojoj je moli da sutradan dođe u Ameriku, ali joj je majka odgovorila da za tako kratko vreme ne može da se organizuje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike