Nestala Ana Volš sa porodicom živela u luksuznoj vili od milion dolara: Raskoš na svakom koraku, a evo i kako kuća izgleda (FOTO)

14.01.2023

21:46

0

Autor: Mi. S.

Luksuznu kuću Volšovi iznajmljivali, a za njen zakup mesečno su plaćali 5.334 dolara

Nestala Ana Volš sa porodicom živela u luksuznoj vili od milion dolara: Raskoš na svakom koraku, a evo i kako kuća izgleda (FOTO)
Ana Volš živela u luksuzu - Copyright Prinstcreen /Instagram/anawalshe

Potraga za Anom Volš (39) iz Masačusetsa, inače rođenom Beograđankom, koja je nestala u prvim satima 1. januara, i dalje traje. Luksuzna kuća, inače procenjena na milion dolara, u kojoj je stanovala sa suprugom Brajanom (47) i njihovo troje dece, postala je predmet forenzičke pretrage, a u njenom podrumu pronađen je krvavi nož.

Kuća, kako može da se vidi na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, poseduje ogromno dvorište, bazen, velike plafone, otvorenu kuhinju, kamin na gas, a u njenom sastavu su i četiri spavaće sobe.

 

 

Luksuznu kuću Volšovi su iznajmljivali, a za njen zakup mesečno su plaćali 5.334 dolara.

 

 

Fotograf Njujork posta slikao je fotografije unutar moderne kuće posle Aninog nestanka. Na snimcima se vidi kutija od šampanjca koja je ostala u njihovoj trpezariji posle novogodišnjeg slavlja.

 

 

„Vau! 2022… Kakva godina! Pa ipak i dalje smo ovde i zajedno! Hajde da učinimo 2023. najboljom do sada! Mi smo kreatori naših života… hrabrost, ljubav, istrajnost, saosećajnost i radost. S ljubavlju, Ana“, pisalo je na jednoj strani kutije za šampanjac, dok je na drugoj isprisano: „Gem Ana Brajan 2023!

Anin suprug, Brajan Volš, da podsetimo, nalazi se u okružnom zatvoru pod optužbom da je obmanuo istražitelje koji tragaju za njegovom suprugom i da je kočio istragu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike