Policajac opisao detalje potrage za nestalom Anom Volš: Brajan za alibi iskoristio decu i bolesnu majku, izveštaj na društvenim mrežama!

13.01.2023

17:52

0

Brajan Volš u zatvoru čeka epilog policijske istrage i potrage za njegovom suprugom

Policajac opisao detalje potrage za nestalom Anom Volš: Brajan za alibi iskoristio decu i bolesnu majku, izveštaj na društvenim mrežama!
Brajan Volš suočen sa teškim optužbama za ubistvo supruge Ane - Copyright Instagram/anawalshe/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Izjava policjaca Harisona Šmita, koji je detaljno opisao kako je tekla potraga za Anom Volš, kao i kompletan policijski izveštaj, našao se na društvenim mrežama. Policajac je otkrio i šta je Anin suprug Brajan izjavio kad je ispitivan o njenom nestanku u novogodišnjoj noći.

Šmit je, kako se navodi u izveštaju, 4. januara dobio poziv da se sumnja da je Ana Volš nestala i odmah se uputio na lice mesta. U kuću Volšovih stigao je 4. januara oko 18.35 sati, a do tada su njegove kolege više puta ispitale Brajana o nestanku supruge.

 

 

Volš je, kako je rekao Šmit, zamoljen da kaže šta se dešavalo 1 i 2. januara, kao i vremenski okvir i to je pitan više puta. Brajan je ispričao da je imao novogodišnju večeru sa prijateljem Gemom, koju su on i Ana priredili u svom domu. Rekao je da je Gem stigao oko 20.30 sati i da je otišao oko 1 ili 1.30 ujutru. Dodao je  i da su on i Ana otišli ​​u krevet ubrzo pošto je Gem otišao.

Brajan je ispričao da mu je Ana rekla da ima hitan slučaj na poslu i da mora da se vrati u Vašington ujutru. Policajac je preneo i njegove reči ga je Ana poljubila, pozdravila se i rekla mu da se vrati na spavanje.

Ana, kako je rekao Brajan, obično koristi Uber, Lift ili taksi do aerodroma, kao i da je otišla između 6 i 7 ujutru, a da je Brajan kasnije ustao i napravio doručak za dečake. Ubrzo je stigla bebisiterka, a Volš je tvrdio da je oko 15 časova otišao do prodavnice po mleko, kao i da je oko 16 sati izašao opet iz kuće kako bi video svoju majku.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana i Brajan Volš

Anin suprug je rekao policajcima i da nije imao svoj mobilni telefon tako da nije koristio GPS. Opisao je kojom rutom je putovao do svoje majke, kao i da se izgubio.

Putovanje je trebalo da traje 60-70 minuta, ali je na kraju trajalo oko 90 minuta. Rekao je i daje otprilike 15 minuta pošto je stigao u stan svoje majke, otišao je da završava poslove za nju i da je kupovao namirnice i sredstva za čišćenje. Iz majčine kuće, kako je naveo policiajac u izveštaju, Brajan je tvrdio da je otišao ubrzo i da je kući stigao oko 20 časova.

U ponedeljak, 2. januara, prema Brajanovim rečima, njegov mobilni telefon je pronađen, a navodno je otišao sa sinom na sladoled, dok je u kući bila bebisiterka.

Potraga za Anom Volš i dalje traje, a sve više je onih koji slute na tragičan ishod. Brajan Volš za to vreme je u zatvoru i čeka epilog istrage.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike