Nova saznanja u istrazi: Ana Volš obećala „veliko iznenađenje“ u Novoj godini, prodala imovinu!

11.01.2023

15:35

0

Autor: 24sedam

Ana je 28. ili 29. decembra požurila da se "otarasi" imovine, uključujući stan i automobil - za gotovinu

Nova saznanja u istrazi: Ana Volš obećala „veliko iznenađenje“ u Novoj godini, prodala imovinu!
Ana i Brajan Volš - Copyright Prinstcreen /Facebook/anawalshe

Par iz Masačusetsa koji je blizak sa nestalom Anom Volš rekao je da je ona često pominjala i obećavala "veliko iznenađenje" u Novoj godini i da je rasprodala imovinu za gotovinu.

Majk i Mendi Silva iznajmljivali su stan u Reveru u Masačusetsu od Ane i njenog supruga Brajana u poslednje četiri godine.

Ana je 28. ili 29. decembra požurila da se "otarasi" imovine,  uključujući stan i automobil - za gotovinu, rekao je Majk.

Putovala je između Vašingtona DC, gde radi u oblasti nekretnina i Masačusetsa.

Par, koji je takođe prijatelj sa Volšovima, rekao je da se nešto dešavalo sa Anom, majkom tri dečaka, poslednjih šest meseci.

Drugog januara, dan nakon što je Ana nestala i dva dana pre nego što je prijavljen njen nestanak, Brajan je poslao poruku Mendi da joj poželi srećnu novu godinu, rekla je ona.

U nedelju je optužen da je ometao policijsku istragu o Aninom nestanku nakon što je tvrdio da je otišla na aerodrom da uhvati let za Vašington na Novu godinu.

Policija je saopštila da je otišao u kućni depo i kupio sredstva za čišćenje u iznosu od 450 dolara - što je kršenje uslovne kazne tokom kućnog pritvora zbog optužbi za prevaru.

Vlasti su pronašle pretrage na internetu koje je Volš vršio o tome kako da se "odlaže telo žene od 50 kilograma", kao i nož i krv u podrumu.

Potom je nađena testera za metal, sekira i drugi sumnjivi predmeti u objektu za odlaganje smeća u Pibodiju, nešto više od sat vremena od porodične kuće.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike