Krvavi ljubavni trougao: Zoltan, Predrag, Rade i Dragan ubili su ljubavnike svojih žena!

04.01.2023

19:50

0

Neki od njih su, nakon ubistva suparnika, digli ruku na sebe

Krvavi ljubavni trougao: Zoltan, Predrag, Rade i Dragan ubili su ljubavnike svojih žena!
Copyright Profimedia/Pixabay

Zoltan M. (56) iz Ruskog Sela u utorak je nožem i čekićem ubio Timotija Z. (62), a zatim je otišao na tavan i obesio se o gredu. Po svemu sudeći motiv krvave drame bila je ljubomora, odnosno to što je Timotije bio u vezi sa Zoltanovom suprugom godinama. Ovo nije jedini slučaj kada je ljubavni trougao doveo do zločina.

Predrag Gnjidić iz Šida ubio je svoju ženu i njenog navodnog ljubavnika u osnovnoj školi u Erdeviku, Rade iz Pljevalja ubio je u Miloševu kod Jagodine muškarca koji mu je preoteo ženu, a Dragan iz Sombora ubio je novog partnera svoje bivše supruge.

Nožem i čekićem na ljubavnika, pa se obesio na tavanu

Printscreen/Facebook/Z.M.
Zoltan je Timotija jer je bio u vezi sa njegovom ženom

Zoltan M. ubio je u utorak Timotija Z. u njegovoj kući u Kikindi, a potom se obesio na tavanu. Zločin je počinio po svemu sudeći jer je posumnjao da je Time bio u vezi sa njegovom ženom E. M
Komšije su ispričale da je E. M. godinama bila u paralelnoj vezi sa Timotijem, dok je Zoltan radio u inostranstvu. Kako se priča, on je znao za odnos svoje supruge sa drugim muškaracem. 

Navodno je i u noći između ponedeljka i utorka ta žena bila u Timinoj kući i on ju je, po pričanju komšija, odvezao na posao, u pekaru u Ruskom Selu, gde je radila.

- Njen muž ga je sačekao ispred kuće, kada se Tima vratio. Izgleda da ga je najpre udario čekićem i telo uvukao u kuću, a tamo ga dodatno ubo nožem. Možda ima i više uboda. Onda je ubica otišao u potkrovlje i tamo se obesio – rekao je jedan komšija.

Na Timotijevom stomaku su uočene povrede nanesene nožem, a oko vrata je imao uže zategnuto sa tragovima krvi, a na glavi i čelu imao je povrede za koje se pretpostavlja da su nanete čekićem. Nož i čekić sa tragovima krvi pronađeni su u kući.

Zločin su otkrile Timine komšije, kod kojih se nije pojavio, a sa kojima je redovno pio kafu. Ugledali su tragove krvi ispred kuće, nakon čega su pozvali policiju.

U Branislavu i njenog ljubavnika sasuo više od 20 metaka 

Printscreen YouTube Kopernikus RTV Šid
Branislava Gnjidić

Predrag Gnjidić je, kako se sumnja, ubio u maju 2020. godine svoju suprugu Branislavu Gnjidić, direktorku Osnovne škole u Erdeviku i njenog vozača Miroslava Bojića, za koje se godinama spekuisalo da su u vezi.

Zločin se dogodio 15. maja 2020. godine u Osnovnoj školi "Sava Šumanović" u Erdeviku. Tog jutra Predrag je, kako se sumnja, došao u školu gde je njegova supruga Branislava bila direktorka, a Miroslav njen vozač i rafalom iz automatske puške ubio oboje. 

Svedoci ove tragedije su ispričali da se Gnjidić najpre spustio u prostoriju domara gde je ubio Bojića pred njegovim kolegom, a potom se popeo na sprat, gde je u kancelariji za stolom sedela Branislava i ubio i nju. Uhapšen je ispred škole. 

Prema optužnici, Gnjidić je u Bojića sasuo šest metaka iz automatske puške, dok je u suprugu ispalio rafalno 22 metka. 

Branislava je par dana pre zločina ostavila Predraga i prešla da živi kod majke. On ju je molio da se vrati, a kako je naveo na jednom od ročišta, ona mu je rekla da će razmisliti. Njena majka rkla je da je Branislava trpela psihičko nasilje od Predraga.

U toku je ponovljeno suđenje Gnjidiću. On je pred sudom rekao da je znao je da je njegova supruga u emotivnoj vezi sa Bojićem, kao i da to saznanje nije mogao da podnese, a naveo je da je "do iskakanja osigurača" u njegovoj glavi došlo kada mu je sin rekao da ga je Bojić udario u njihovom stanu.

Predrag je ispričao i da ga je Bojić u telefonskom razgovoru ponižavao i zvao na dvoboj, a da bes, bol i poniženje koje je osećao nije mogao da iskontroliše. Rekao je da je pušku našao u lovačkoj baraci koja se nalazi u sklopu Šumske uprave "Morović", gde je on zaposlen.

Tvrdi da je ubio iz straha za porodicu

Profimedia Printscreen
Ubijeni Milovan Marinković

Profesor matematike i bankar Radovan S. (55) iz Novog Sada je u septembru 2020. godine ubio Milovana Marinkovića (52) u okolini Osečine.

Kobnog dana je došao iz Novog Sada u selo Gunjace kod Osečine u Marinkovićevu kuću, kojeg je nakon žučne rasprave u njega ispalio dva metka iz pištolja. Nakon zločina se kolima odvezao iz sela, ali je uhapšen u Osečini, a kod njega je pronađeno i oružje.

Radovan je navodno ispričao na saslušanju da je na kompjuteru svoje supruge, koja je inače načelnica pedijatrije u dečjoj bolnici u Novom Sadu, video poruke od Marinkovića, a da je u nekim od njih on njoj pretio jer nije više želela da bude sa njim.

Navodno je rekao i da noć uoči ubistva nije spavao, kao i da se ujutru sa ženom vozio po gradu i tražio objašnjenje od nje. Rekla mu je da joj je Marinković pretio, da ju je silovao, ucenjivao slikama i video-snimkom, kao i da je Milovan lud i da ga se plaši, preneli su mediji.

Potom je seo u kola i odvezao se do Marinkovićeve kuće. Radovan je naveo da mu se Milovan "cerio u facu i imao bolesni kez". Prema njegovoj verziji, Milovan mu je rekao "I šta ti kaže žena, kako je j***m", a da mu je on tražio njene slike i snimke koje ima. Milovan mu je rekao mu "žena više voli da je siluju nego j*** i da će je silovati", nakon čega ga je on rekao "Čiju ćeš ti ženu da siluješ?", i ubio ga. 

Radovan je naveo da je ubistvo počinio iz straha za porodicu, a ne zbog ljubomore. Viši sud je u junu prošle godine, po treći put, vratilo optužnicu protiv njega na dopunu.

Mediji su pisali da se u ovu nesvakidašnju situaciju se došlo, jer ne postoji nijedan dokaz koji ukazuje da je reč o teškom ubistvu počinjenom iz niskih pobuda kako stoji u optužnici i da tužilaštvo nije dokazalo niske pobude.

Rasporio muškarca koji mu je preoteo ženu, pa seo da pije pivo

Rade P. (54) iz Pljevalja uhapšen je u septembru 2013. godine zbog sumnje da je nožem ubio Miodraga Krstića (57) u Miloševu kod Jagodine, jer mu je ovaj preoteo ženu, pisali su tada mediji.

Zločin se dogodio ispred seoske prodavnice u Miloševu. Kako su ispričali rođaci ubijenog Krstića, Miodrag je Radetu navodno preoteo suprugu Milicu, s kojom je imao petoro dece. Ispričali su da su bili komšije i da su se družili porodično, dok Milica nije ostavila Rada i prešla da živi kod Miodraga. Njih dvojica su se često svađali i tukli zbog te žene, a zatim mirili i prema njihovim tvrdnjama, tog dana su čak i pili zajedno, a u prodavnicu su otišli kako bi nastavili da piju. 

Rade je pre toga molio suprugu Milicu da se vrati njemu i deci, ali ona nije htela.

Rade je navodno eksplodirao kada je Miodrag počeo da mu se smeje i u lice mu govori: „Sad sam ti sa ženom, a posle ću ti biti i s ćerkom.“ Rođak pokojnog je rekao da je Rada zatekao kako pije pivo ispred prodavnice, nedaleko od Miodragovog tela.

Miodragova ćerka navela je da je čula kako je Rade njenog oca najpre ubo, pa je onda seo na njega i rasporio mu grudni koš.

Rade je na saslušanju rekao da više nije mogao da izdrži sramotu.

Ubio novog partnera bivše supruge, pa sebe

Dragan Barać (38) iz Sombora, ubio je u martu 2008. godine hicima iz pištolja Ivana Lukačevića (41) na stepeništu ispred Lukačevićeve kancelarije u Ulici Alekse Šantića, a potom pucao sebi u glavu.

Poznanici obojice za medije su naveli da je motiv ovog ubistva bila ljubomora Baraća, čija je bivša žena Milica već izvesno vreme živela sa Lukačevićem, koji je bio razveden.

Draganovi rođaci rekli su da niko nije znao da su Milica i on imali problema u braku, sve dok se sporazumno nisu razveli na Miličin zahtev, nekoliko meseci pre tragedije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike