Krvavo uže oko vrata, čekić na podu kupatila: Policajci zatekli jezivi prizor u Kikindi, žena ubice i žrtva bili u vezi šest godina?

03.01.2023

18:24

0

Autor: 24sedam

U noći između ponedeljka i utorka ta žena je bila u kući Zakića i on ju je, po pričanju komšija, odvezao na posao

Krvavo uže oko vrata, čekić na podu kupatila: Policajci zatekli jezivi prizor u Kikindi, žena ubice i žrtva bili u vezi šest godina?
Ilustracija - Copyright 24sedam/Mirjana Stojadinović

Još uvek nepoznati muškarac je rano jutros počinio svirepi zločin u u Kikindi u Ulici Železnički novi red. Prema nezvaničnim informacijama, on je usmrtio izvesnog Timu Zakića (62) jer je sumnjao da je bio u vezi s njegovom ženom, a potom izvršio samoubistvo.

Zakića je ubio njegov suparnik, muž izvesne E. M., sa kojom je bio u vezi. U noći između ponedeljka i utorka ta žena je bila u kući Zakića i on ju je, po pričanju komšija, odvezao na posao, u pekaru u Ruskom Selu, gde je radila

Kako nezvanično saznajemo, telo muškarca Zakića (63) je pronađeno u kući, a koji je imao povrede na stomaku koje su nanesene nožem. Oko vrata je imao uže zategnuto sa tragovima krvi, na glavi i na čelu povrede što ukazuje da je imao prelom lobanje. Pretpostavlja se da su udarci od čekića.

Pixabay
 

- Na kuhinjskom stolu, pronađen je nož sa tragovima krvi, dok je u kupatilu pored wc šolje pronađen čekić na kojem su bili takođe tragovi krvi. Policija je na tavanu kuće pronašla mušku osobu čiji identitet još nije poznat, bez znakova života, koja je bila obešena o drvenu gredu krova. - rekao je izvor blizak istrazi.


Na obući i odeći takođe su bili tragovi krvi.

Motiv - preljuba

Kako su navele komšije, Zakić i E. M. su zaista bili u vezi, a očigledno je za to nedavno saznao i njen suprug.

- Viđali su se oko šest - sedam godina i to su svi znali. Njen suprug je radio u Mađarskoj i skoro sve vreme je bio na putu, odnosno van kuće. Ne znamo šta se sada odjednom dogodilo - kažu komšije.

Komšije čekale ubijenog Tima na kafi

Tima Zekić je trebalo da utorak ujutru pije kafu sa prvim komšijama. Kada je njegova susedkinja videla da ga nema, pošla je do kuće da ga pozove. Međutim, imalo je šta da vidi.

- Primetila sam krv na ulaznim vratima i odmah sam uplašena otrčala do kuće da pozovem muža. Sledili smo se od straha. Koliko smo bili pogubljeni, nismo mogli da se setimo ni broja kuće, ni imena ulice, pa smo pozvali komšinicu koja radi u policiji. 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike