Najnoviji detalji istrage ubistva na Zvezdari: Bazne stanice otkrivaju Ivaninog ubicu?

03.01.2023

12:31

0

Autor: 24sedam

Njeno telo našla su braća 24. decembra

Najnoviji detalji istrage ubistva na Zvezdari: Bazne stanice otkrivaju Ivaninog ubicu?
Ivana Krivokapić ubijena u stanu na Zvezdari - Copyright Printscreen/Facebook/I.K.

U okviru istrage ubistva Ivane Krivokapić (26) u stanu u Zvezdari, trenutno se veštače bazne stanice mobilnih telefona koje će otkriti ko je bio pored devojke u trenutku smrti.

Policija je obavila razgovor sa Ivaninim prijateljma i poznanicima. Trenutno istraga ide u smeru da joj je presudio neko kome je verovala jer ga je pustila u stan, piše Telegraf.

U stanu nije bilo tragova premetačine i ništa ne fali osim ključa od ulaznih vrata.

Printscreen/Facebook/I.K.
Ivana Krivokapić

- Na osnovu veštačenja Ivaninog mobilnog telefona može se ući u trag sa kim je komunicirala. Od velikog značaja će biti i bazne stanice kako bi se utvrdilo ko je bio pored nje - kaže izvor i dodaje da je tužilac naredio da se skinu svi snimci sa kamera i uradi DNK-a analiza.

Njeno telo našla su braća 24. decembra. Nije im se javljala na telefon nekoliko dana i oni su došli do zgrade u kojoj živi. Braća su prvo pokušala da obiju stan, ali su na kraju ušli kroz prozor. Devojci su bile otkopčane pantalone i podignuta bluza, a imala je i modrice po vratu.

Osim podliva po vratu imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci kao i povrede podlaktice.

- Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komori, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da ona branila od nekoga - navodi sagovornik portala upoznatog sa istragom i dodaje da nažalost, sama zgrada gde je Ivana pronađena nema video nadzor, ali okolni objekti imaju.

Ivana je sahranjena pre sedam dana na groblju u rodnom Lovćencu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu u petak je saopštilo da je, po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, pokrenulo istragu protiv NN lica zbog njenog ubistva.

- Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za učiniocem - saopšteno je iz VJT.

Komšije su rekle da ništa čudno nisu primetili niti čuli i da im je Ivanina smrt misterija. Znali su je kao finu devojku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike