"Govorili smo Timotiju da prekine vezu sa udatom ženom": Komšije otkrivaju pozadinu krvave drame u Kikindi!

04.01.2023

09:42

1

Autor: 24sedam

E. M. godinama bila u paralelnoj vezi sa Timotijem, dok je suprug radio u inostranstvu

"Govorili smo Timotiju da prekine vezu sa udatom ženom": Komšije otkrivaju pozadinu krvave drame u Kikindi!
Uviđaj na mestu zločina Ilustracija - Copyright Profimedia

Po svemu sudeći, ljubomora je bila motiv krvave drame u Kikindi, u kojoj je Zoltan M. (56) iz Ruskog Sela nožem i čekićem ubio Timotija Z. (62), a zatim otišao na tavan i obesio se o gredu. Zločin se dogodio juče rano ujutro, u Železničkom novom redu 128 A, a na licu mesta pronađeni su nož i čekić kojim je, kako se sumnja, Zoltan usmrtio Timotija koji je bio u vezi sa njegovom suprugom E. M. 

Komšije kažu da je E. M. godinama bila u paralelnoj vezi sa Timotijem, dok je Zoltan radio u inostranstvu. Kako se priča, on je znao za odnos svoje supruge sa drugim muškaracem. Navodno je i u noći između ponedeljka i utorka ta žena bila u Timotijevoj kući i on ju je, po pričanju komšija, odvezao na posao, u pekaru u Ruskom Selu, gde je radila.

- Njen muž ga je sačekao ispred kuće, kada se Tima vratio. Izgleda da ga je najpre udario čekićem i telo uvukao u kuću, a tamo ga dodatno ubo nožem. Možda ima i više uboda. Onda je ubica otišao u potkrovlje i tamo se obesio – kaže jedan komšija.

Ubijeni Timotije je sam živeo u kući u Železničkom novom redu. Nije se ženio i nema decu. Radio je kao kondukter u javnom preduzeću, a prošle godine se penzionisao. Njegove komšije svedoče da je bio dobar čovek i da je sa svima bio u dobrim odnosima.

- Nije zaslužio da tako završi. Znali smo da je u vezi sa tom ženom. Ona je dolazila tu i noćila. Govorio sam mu da prekine tu vezu, jer ona ima i unučad, ali bi se on onda malo naljutio na mene. Nažalost, dogodilo se najgore – priča komšija ubijenog.

Timotije se juče ujutru nije pojavio kod komšija, sa kojima je redovno pio kafu. Kako kažu, zvali su ga i slali mu poruke, međutim, nije odgovarao, pa je susetka otišla do njegove kapije i tamo ugledala tragove krvi. Potom su pozvali meštanku koja radi u policiji da alarmira patrolu. Kad su ušli u kuću, dodaje, imali su šta da vide.

- U kući su najpre našli mrtvog Timu, a u potkrovlju drugog čoveka, koji se tamo obesio – ispričala je V. K., čija je kuća tačno naspram one u kojoj se zločin dogodio.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike