Ponovo odloženo suđenje Miroslavu Miki Aleksiću: Advokat uspeo da mu postavi samo jedno pitanje (VIDEO)

29.11.2022

11:10

0

Dva ročišta do sada su odložena, jedno zbog lošeg zdravstvenog stanja optuženog, a pre toga zbog dojave o bombi u Palati pravde

Ponovo odloženo suđenje Miroslavu Miki Aleksiću: Advokat uspeo da mu postavi samo jedno pitanje (VIDEO)
Mika Aleksić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Odloženo je suđenje Miroslavu Miki Aleksiću koje je trebalo da se održi danas u Palati pravde.

Aleksić je danas trebalo da nastavi iznošenje svoje odbrane, ali je ročište odloženo za 20. decembar.

Do odlaganja je došlo jer je Aleksić odbio da odgovara na pitanja advokata Jugoslava Tintora. Aleksić je svoje odbijanje pravdao na bizaran način, kako je naveo, "time što je Tintor 72 puta davao izjave za medije o ovom slučaju i time ga iz sudnice premestio u javnost"

Antonio Ahel/ATAImages
 

Advokat Tintor rekao je da Aleksićevo obrazloženje najbolje govori o njegovoj odbrani i otkrio da je optuženom uspeo da postavi samo jedno pitanje - "da li je ikada bio učitelj glume".

Aleksić je, prema optužnici, počinio četiri krivična dela silovanja, dva u produženom trajanju, kao i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. On je negirao dela koja mu se stavljaju na teret, a na prethodna tri ročišta je iznosio odbranu.

Dva ročišta do sada su odložena, jedno zbog lošeg zdravstvenog stanja optuženog, a pre toga zbog dojave o bombi u Palati pravde.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike