Učitelji iz pakla: Roditelji im slali decu na treninge, a oni završili iza rešetaka zbog sumnje da su ih seksualno zlostavljali

15.09.2022

06:20

0

Autor: M. Brkić

U proteklih par godina nekoliko muškaraca uhapšeno je zbog sumnje da su zlostavljali svoje učenice, među kojima ima i maloletnih devojčica

Učitelji iz pakla: Roditelji im slali decu na treninge, a oni završili iza rešetaka zbog sumnje da su ih seksualno zlostavljali
zlostavljanje - Copyright 24sedam/Facebook

Instruktor u konjičkom klubu u Barajevu Miloš Đ. (68), koji je osumnjičen za zlostavljanje sedam devojčica, danas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde se branio ćutanjem. Nažalost, on nije jedini koji je, navodno, iskoristio svoj rad sa decom kako bi ih seksualno napastvovao.

U proteklih par godina nekoliko muškaraca uhapšeno je zbog sumnje da su zlostavljali svoje učenice, među kojima ima i maloletnih devojčica.

Osim pomenutog Miloša Đ., uhapšeni su i profesor glume Miroslav Mika Aleksić, frulaš Milutin C. iz Brusa i instruktor folklora iz Ostružnice M. C.

Printscreen/Instagram/m.đ.
 

Kako smo ranije danas pisali, Miloš Đ. sumnjiči se da je od 2010. do prošle godine počinio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i četiri krivična dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela.

Na saslušanju se branio ćutanjem, nakon čega mu je određen pritvor.

Miku Aleksića prijavile glumice

ATAImages/Antonio Ahel
 

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić (70) uhapšen je u januaru prošle godine nakon što ga je za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović. Ubrzo se optužbama protiv njega pridružila glumica Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Aleksić je optužen za silovanje i polno uznemiravnje sedam polaznica. U svojoj odbrani negirao je optužbe koje mu se stavljaju na teret, a sudi mu se i  dalje u Višem sudu u Beogradu. Brani se sa slobode.

Frulaš nađen mrtav nakon optužbi

Facebook_Milutin C.
 

Frulaš Milutin C. (64) uhapšen je u novembru 2020. godine zbog sumnje da je dodirivao po grudima desetogodišnju devojčicu, tokom privatnog časa frule.

Vaspitač juče ponovo osuđen

Bivši vaspitač Dečjeg kulturnog centra u Nišu V. P. (64) ponovo je osuđen juče na tri godine zatvora zbog seksualnog zlostavljanja petogodišnjakinje, polaznice ove ustanove. Na taj način potvrđena je presuda koji je Osnovni sud u Nišu doneo januara ove godine ali je Viši sud ukinuo i naložio ponovno suđenje.

Negirao je krivicu na saslušanju, a nakon saslušanja svih svedoka pušten je da se brani sa slobode. Međutim, istog dana pobegao od kuće kroz prozor kupatila i navodno ostavio oproštajno pismo.

Pronađen je mrtav tri meseca kasnije, u šumi sa žicom oko vrata u selu Kobilje u opštini Brus.

Instruktor folklora osuđen zbog dodirivanja devojčice

Foto: Fejsbuk
 

Instruktor folklora iz Ostružnice D. N. (58) uhapšen je u aprilu prošle godine, zbog sumnje da je neprimerno dodirivao dvanaestogodišnju devojčicu u prostorijama KUD “Milorad Pantić” na Čukarici, gde je zaposlen.

Teretio se da je devojčicu poljubio u obraz, a zatim joj je, prema ranijem pisanju medija, povukao majicu i dodirivao grudi, a potom pokušao i da je poljubi u usta.

Prestravljeno dete nekako je uspelo da pobegne napolje i javi roditeljima šta joj se desilo, a oni su odmah pozvali policiju i N. D. je odmah uhapšen. Na saslušanju je negirao optužbe, nakon čega mu je određen pritvor.

Osuđen je u julu iste godine na godinu i dva meseca zatvora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike