Mika Aleksić stigao u sud: Nastavlja sa iznošenjem odbrane u vezi sa zlostavljanjem polaznica svoje škole

19.10.2022

08:05

0

Autor: 24sedam

Ispred Palate pravde, i ovoga puta, okupili su se aktivisti sa transparentima na kojima piše "Verujemo Mileni Radulović"

Mika Aleksić stigao u sud: Nastavlja sa iznošenjem odbrane u vezi sa zlostavljanjem polaznica svoje škole
Mika Aleksić (4) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić stigao je u Viši sud u Beogradu, gde mu se danas nastavlja suđenje za silovanje i polno uznemiravanje više polaznica.

Ispred Palate pravde, i ovoga puta, okupili su se aktivisti sa transparentima na kojima piše "Verujemo Mileni Radulović". Mika Aleksić bi danas trebalo da nastavi sa iznošenjem odbrane.

Podsetimo, prethodno ročište odloženo je jer je Aleksić noć pre bio u bolnici, a ročište pre toga  prekinuto je posle sat i po vremena zbog dojave o bombi u Palati pravde.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike