Policajka prostitutka uhapšena u Beogradu: Za seks uzimala 1.000 evra, kolege joj rekle da skine uniformu i pođe sa njima!

25.11.2022

20:55

0

Uhapšena i njena prijateljica sa kojom je, kako se vidi na snimcima, "radila" u paru

Policajka prostitutka uhapšena u Beogradu: Za seks uzimala 1.000 evra, kolege joj rekle da skine uniformu i pođe sa njima!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Policajka (27) koja se nalazi na seks snimku koji je nedavno šokirao javnost uhapšena je na radnom mestu. Pre dva meseca, da podsetimo, pojavio se snimak na kome se vidi mlada policajka koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu policijske stanice, a MUP je nakon toga pokrenuo istragu.

Policajka, koja je rodom sa juga Srbije, uhapšena je juče u stanici saobraćajne policije u kojoj je zaposlena. Kolege su joj prišle kad je došla na posao u policijsku stanicu u Beogradu i rekle joj da skine uniformu i da se presvuče. Nakon toga su joj stavili lisice i odveli na saslušanje na kom se  navodno branila ćutanjem. Ona je pozvala i advokata, a posle saslušanja puštena je da se brani sa slobode.

Prema saznanjima medija, uhapšena je i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom i navodno je otkrila i za koga radi.

Tokom istrage otkriveno je da je na računu često imala transakcije od po 1.000 evra.

Sumnja se da njih dve rade pružaju seksualne usluge u paru, a to potvrđuju i snimci na kojima se vide kako zadovoljavaju nepoznatog muškarca. U međuvremenu se pojavilo još nekoliko snimaka na kojima se vide uhapšene devojke. Na jednom od snimaka, kako prenose mediji, vide se njih dve tokom sado-mazo seksa.

Uhapšene devojke navodno su se često družile sa učesnicima rijalitija i poznatim ličnostima.

Cena njihove usluge, kako navode izvori medija, zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama znale su da naplate i 1.000 evra za veče. Njih dve se inače stalno druže sa jednom učesnicom rijalitija Zadruga. Veoma su bliske i gotovo da se ne razdvajaju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike