Policajka, koja je šefu plesala u krilu, našla se u novom problemu: Napravila scenu, pa odmah suspendovana (VIDEO)

29.05.2022

11:13

0

Autor: N. Pavlović

Nestašna Vera ponovo u centru javnosti

Policajka, koja je šefu plesala u krilu, našla se u novom problemu: Napravila scenu, pa odmah suspendovana (VIDEO)
Printscreen/Dejli mejl

Njujorška policajka, koja je u centar pažnje dospela kada je šefu plesala u krilu, suspendovana je bez prava na platu kada je pijana izazvala incident.

Naime, Vera Mekuli se u stanici državne policije u Nju Džerziju pojavila bosa, smrdeći na alkohol.

Zahtevala da joj se objasni zašto je njen zet uhapšen zbog vožnje pod uticajem alkohola. Rekla je da je pripadnica njujorške policije i zahtevala da razgovara sa policajcem koji je odgovoran za hapšenje.

Youtube/TMZ
 

Ubrzo je pobesnela i zahtevala da se vidi sa poručnikom. Počela je da snima policajce govoreći ima "kako su prekršili procedure".

Nadležni su utvrdili da je sve obavljeno po proceduri, ali je zato pokrenuta istraga protiv Mekuli i njenog nedoličnog ponašanja.

Podsetimo, u decembru je dospela u javnost kada je na jednoj novogodišnjoj zabavi snimljena kako pleše u krilu svog šefa Nika Mekgarija.

Mekuli se potom izvinila Mekgariju i njegovoj ženi, ali je insistirala da snimak ne bi postao viralan "da je to uradio muškarac".

- Pošto sam žensko i bila sam tako obučena, još i početnica u poslu, stvari su bile drugačije. Da je to muškarac uradio, mislim da bi svi to shvatili kao šalu i ne bi se javnost bavila time kao u mom slučaju - navela je tada.

Tada je tvrdila da nije znala da je njen nadređeni oženjen.

 

BONUS VIDEO

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi