Hapšenja zbog prostitucije! Privedeno šestoro, otkrivena šema kako su iznajmljivali devojke da pružaju seksualne usluge!

30.08.2022

11:36

0

Autor: J.S.J.

Osumnjičeni su u periodu od novembra 2021. godine do polovine jula 2022, na teritoriji Beograda, organizovali prostituciju

Hapšenja zbog prostitucije! Privedeno šestoro, otkrivena šema kako su iznajmljivali devojke da pružaju seksualne usluge!
Hapšenje osumnjičenog: Ilustracija - Copyright Printscreen/Youtube/MUP

SBPOK, Odeljenje za suzbijanje trgovine i krijumčarenja ljudi, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, u okviru akcije "KOO SITI" uhapsili su danas šestoro osumnjičenih.

Uhapšeni su Neda B., Samir B., Nina R., Milica ,. Vesna V. i Milica O.  zbog prostitucije.

Osumnjičeni su, delujući kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, u periodu od novembra 2021. godine do polovine jula 2022, na teritoriji Beograda, organizovali oglašavanje i navođenje na vršenje prostitucije, kao i posredovanje kod više osoba ženskog pola, sve u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Kako se sumnja, oni su organizovali predaju više žena trećim osobama radi pružanja seksualnih usluga.

Novac stečen na taj način delili su između sebe.

Tim novcem su pokrivali troškove koje su imali tokom ovih nelegalnih radnji. Prilikom pretresa kod osumnjičenih pronađeni su mobilni telefoni i sim kartice, kao i uplatnice sa izvršenim transakcijama novca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike