Siniši koga je žena ubila, pa držala u stanu zalivajući ga omekšivačem dat 40-dnevni pomen: Majka neutešna, deca kod hranitelja

12.04.2022

14:18

0

O Jasmini S. osumnjičenoj za ubistvo supruga niko ništa ne zna

Siniši koga je žena ubila, pa držala u stanu zalivajući ga omekšivačem dat 40-dnevni pomen: Majka neutešna, deca kod hranitelja
Jasmina S. i Siniša S. i vrata stana u kom se dogodio zločin - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook/S.S/J.S

Neutešna porodica Siniše S. (43) iz Lazarevca, koji je 28. februara pronađen zaklan, umotan u foliju i pokriven sa sedam ćebadi u iznajmljenom stanu u Lazarevcu, u subotu mu je dala četrdesetodnevni pomen. Za njegovo ubistvo sumnjiči se njegova supruga Jasmina S. (44), koja je posle zločina dobila nadimak "Crna Jasmina".

Brutalan zločin otkriven je 28. februara kada je Jasmina S. sebi prterezala grkljan, dok su joj deca bila u stanu. Mališanima je ostavila i oproštajno pismo. Jasmina je tada nađena u lokvi krvi na podu stana, a policija je pretresom videla i da je nešto pokriveno na kauču. Tada su ispod ćebadi zatekli jeziv prizor. Sumnja se da je Jasmina najmanje 10 dana pre pronalaska tela ubila muža na spavanju, a potom pokušala da se ubije. Ona je, pošto se oporavila od povreda, poslata u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

Desanka S. majka brutalno ubijenog Siniše kaže za Kurir da su mu u subotu davali pomen.

- Dali smo mu 40 dana, iako ne znamo kad je tačno ubijen, pa smo se držali onog što je policija navela u izveštaju. Tuga nas je obuzela, ne znam šta drugo da vam kažem. Bili smo na groblju, bio je i Jasminin sin iz prvog braka - kaže Sinišina majka i dodaje:

- O Jasmini ništa ne znamo. Ni gde je, ni šta se dešava sa njom. Nismo se ni raspitivali, niti smo čuli od nekog.

Deca saznala da su ostala bez oca

Ona kaže da su Sinišina i Jasminina maloletna deca (6), (8) i (9), koja su nakon tragedije predata hraniteljskoj porodici, saznala da su ostala bez oca Siniše.

- Deca su i dalje u hraniteljskoj porodici i svo troje su zajedno. Centar za socijalni rad im je saopštio da im je otac preminuo, ali ne znaju na koji način. Nisam sigurna šta su im rekli gde im je majka - objasnila je neutešna žena.

Da podsetimo, Sinišini roditelji su u ranijoj ispovesti za Kurir rekli da su šokirani onim što je njihova snaja uradila, a pogotovo na koji način.

- Ne možemo da verujemo šta je Jasmina uradila našem sinu! Ako njega nije volela, zašto nije mislila na decu, oni su sada praktično siročići. Ubila ga je, umotala u foliju, pokrila sa sedam ćebadi i zalivala ga omekšivačima da ne smrdi, a onda je napisala pismo i u njemu navela: "Sahranite me sa Sinišom!" - rekli su oni nakon otkrivenog zločina.

Oni su tada izjavili i da ne mogu da dođu sebi od šoka i otkrili šta je zapravo pisalo u oproštajnom pismu koje je Jasmina ostavila starijem sinu.

"Čuvaj brata i sestre"

- Pisalo je: "Znam da me nisi voleo kao Sinišu, i da si njega voleo više. Što se tiče stvari u stanu sve su tvoje, uzmi ih, a mene sahranai sa njim, a i ne moraš, meni je sve jedno! Volim te, budite hrabri i čuvaj brata i sestre i nemoj da ih daješ Sinišinim roditeljima u ruke" - ispričali su ranije za Kurir članovi Sinišine porodice, otkrivši šta je Jasmina napisala u pismu.

Inače, komšije ove porodice u Lazarevcu tada su rekli da im je Jasmina izgledala normalno i da nisu primetili da se nešto dešava sa njom, a kamoli da je počinila ubistvo. Takođe, oni su tada opisali i da je Jasmina danima posle zločina u lokalnoj prodavnici kupovala omekšivače u velikim količinama, ali da nisu znali iz kog razloga.

Kasnije se ispostavilo da je nakon što je zaklala muža i umotala ga u foliju i ćebad, polivala omekšivačem i stavljala mirišljive jelkice za kola po njemu, kako bi neutralisala neprijatan miris. Deci je zabranila da ulaze u sobu i rekla im je da je Siniša u bolnici. Sumnja se da nije mogla da izdrži pritisak pa je pokušala da se ubije. Deca su je zatekla i otišla kod komšije kome se rekli: "Mama se ubila i ostavila oproštajno pismo".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike