Nije još trenutak za istinu: "Deca ne znaju da im je majka ubila oca!"! Sinišin otac očajan zbog snajinog krvavog pira

04.03.2022

15:29

0

Autor: 24sedam

Sinišini roditelji moraju sutra da izbace nameštaj iz stana, u kome je snaja držala leš, jer se komšije žale na nesnosan smrad

Nije još trenutak za istinu: "Deca ne znaju da im je majka ubila oca!"! Sinišin otac očajan zbog snajinog krvavog pira
lazarevac-ubistvo-samoubistvo - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook/S.S.

Siniša S. (42) iz Lazarevca, koga je supruga Jasmina ubila, pa danima držala mrtvog u krevetu, juče je ispraćen na večni počinak, a tužilac čeka trenutak kada će se ona oporaviti, nakon što je sebi prerezala vrat, da bi je saslušao.

- Šta da vam više kažem sem da niko nije znao da je mrtav. Telo je krila u stanu. Deca ništa nisu znala niti sada znaju da im je otac mrtav. Kaže socijalni radnik da nije trenutak da im saopštimo. Oni su u hraniteljskoj porodici. Ja sam sina juče sahranio i nemam ga više- kaže Milanko S., otac ubijenog Siniše.

Milanko tvrdi da ne zna kada je tačno ubijen njegov sin. Živeo je samo kilometar dalje od njega, ali zbog kovida nije odlazio u posete.

-Sutra moramo da idemo u stan, zovu komšije jer ne mogu da trpe smrad. Jasmina ga je držala u sobi i sada se verovatno nameštaj usmrdeo, pa moramo da ga bacamo - dodaje Sinišin otac.

Jasmina, inače, iz prvog braka ima sina od 21 godinu, a pre nego je sebi prerezala vrat, napisala je oproštajno pismo u kome najstarijeg sina moli da preuzme brigu o maloletnoj braći i sestri.

Zločin je otkriven u ponedeljak kada je Jasmina pokušala samoubistvo i sebi nožem posekla vrat. Lekari su uspeli da je spasu.

Ni ocu ubijenog Siniše nije jasno kako je danima držala njegovog sina mrtvog u stanu. Oni su čuli da je telo zamotala u nekoliko ćebadi i da ga je polivala omekšivačem kako ne bi smrdelo.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike