Misterija porodične tragedije kod Lazarevca: Žena pripremala osvetu zbog preljube? Deca danima živela pored mrtvog oca, pa pronašla pismo!

01.03.2022

19:45

0

U zgradi gde se dogodila tragedija supružnici su živeli više od pet godina

Misterija porodične tragedije kod Lazarevca: Žena pripremala osvetu zbog preljube? Deca danima živela pored mrtvog oca, pa pronašla pismo!
lazarevac-ubistvo-samoubistvo - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook/S.S.

Jasmina S. (44), iz Lazarevca, nakon što je pre više od sedam dana, kako se sumnja, nožem nasmrt izbola svog supruga Sinišu S. (42), zadavši mu oko sedam rana, a potom ga držala u stanu, navodno je to uradila zbog sumnje na preljubu.

Komšije pričaju da je to navodni motiv ubistva, ali nema nikakvih dokaza da je to zaista bio uzrok ove porodične tragedije.

Nakon zločina za koji je osumnjičena, napisala je oproštajno pismo i potom sebi prerezala vrat. U besvesnom stanju prevezena je u bolnicu, gde se u jednom momentu probudila i priznala zločin. U veoma je teškom stanju i ne zna se da li će preživeti.

U ovom stanu su supružnici živeli, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Ovaj bračni par ima četvoro dece starosti 21, devet, osam i šest godina. Najstariji sin nije bio kod kuće kada su ostala deca, prošle noći, zakucala na vrata stana prvog komšije i pokazala mu oproštajno pismo koje su pronašla, a u kom je navodno pisalo: "Voli vas i ljubi vaša mama. Budite dobri i hrabri."

Komšija je uspeo da smiri decu i ostavio ih je u drugoj prostoriji svog stana. Kako se pretpostavlja, Jasmina je pokušala da izvrši samoubistvo iza vrata dnevnog boravka, tako da  komšija nije ulazio u stan, kako nam je rekao, već je odmah pozvao policiju, koja je došla na lice mesta.

- Deca su bila veoma uplašena kada su došla kod komšije, a on je odmah pozvao policiju. Dečak je u ruci držao oproštajno pismo. Siniša je u tom stanu mrtav ležao u krevetu najverovatnije oko sedam dana. Žena je pronađena u lokvi krvi, ali je davala znake života i priznala je šta je uradila. Njihova deca su divna, često su ih komšije viđale kako se igraju ispred zgrade. Dve žene iz Centra za socijalni rad su došle po njih - kazao je naš izvor upoznat sa slučajem.

Zgrada u kojoj se dogodila porodična tragedija, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Navodno, osumnjičena je kazala deci da ne ulaze u sobu gde im se nalazio otac i da ga ne uznemiravaju dok spava.

- Ona nije rekla deci šta se desilo, već da je njihov otac, navodno, došao iz bolnice, da mora da spava i da ga ne uznemiravaju jer će se naljutiti ako uđu u sobu. Deca nisu imala pojma o tome šta se desilo između njih dvoje. Sinoć je došao Sinišin brat, kao i otac i majka - dodaje naš izvor.

Slična tragedija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili J. S. R. (57) zbog sumnje da je izvršila to krivično delo.

Ona se tereti da je u noći između 24. i 25. oktobra 2021. godine u stanu na Čukarici usmrtila sedamdesetčetvorogodišnjeg supruga.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo, osumnjičenoj je tada određeno zadržavanje do 48 časova i ona je uz krivičnu prijavu privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kupila kućnu hemiju

Osumnjičena za ubistvo je nekoliko dana uoči zločina navodno u jednoj prodavnici kupila kućnu hemiju i sredstva za čišćenje kupatila. Pretpostavlja se da je planirala da time ukloni tragova posle ubistva za koje je osumnjičena.

Takođe, ispred vrata porodičnog stana u kom su supružnici živeli zatekli smo obaveštenje MUP Srbije o tome da je stan zapečaćen.

Stan u kom su živeli je zapečaćen, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

U zgradi gde se dogodila tragedija Siniša i Jasmina su živeli više od pet godina i niko od komšija ih nije čuo da su se svađali.

- Ovo je Jasmini drugi brak. Ona iz prvog braka ima sina, a sa Sinišom troje dece. Najstariji sin je bio često odsutan od kuće jer je verovatno bio kod devojke. Jasmina nam je kazala da je Sinša bolestan, da ima visok krvni pritisak - pričaju komšije.

Podsetimo, porodična tragedija dogodila se juče u Lazarevcu u Ulici Dula Karaklajića kada je Jasmina presudila mužu, a potom ga je nekoliko dana držala u stanu. Prema rečima komšija, Jasmina i Siniša su živeli kao podstanari.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike