Osumnjičeni za pokušaj ubistva u "Braunu" ostaju iza rešetaka: Saučesnica Milica puštena na slobodu!

18.03.2022

09:19

0

U pucnjavi je sa sedam hitaca ranjen šef obezbeđenja Miro Č.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva u "Braunu" ostaju iza rešetaka: Saučesnica Milica puštena na slobodu!
pjimage - Copyright 24sedam/L.Đ.T.

Slavoljubu T. (42) I Nikoli S. (25) iz Kaluđerice, određen je pritvor do 30 dana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju Mira Č., šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun". Milici D., koja je pomogla osumnjičenima da pobegnu i da se sakriju, neće biti određen pritvor, nezvanično saznaje Kurir.

Podsećamo, pucnjava se dogodila u utorak ujutro u 3.10, u holu kluba, a Miro je ranjen sa sedam metaka u abdomen, grudi i u nogu. Hitno je operisan u Urgentnom centru i njegovo stanje je stabilno.

Prema nezvaničnim informacijama, Milica D. je napravila incident u klubu zbog čega je došlo do sukoba i tuče, a potom i pucnjave.

- Istraga je pokazala da je došlo do sukoba radnika obebeđenja sa gostima i to zbog devojke koja je sada među privedenim. Oni su nakon sukoba i tuče svi izbačeni iz kluba, da bi zatim mladić otišao po prijatelja i po pištolj i ispalio osam hitaca ka radniku obezbeđenja i pobegao. Policija je našla osam čaura kalibra 7,65 mm, od kojih je sedam završilo u telu ranjenog - rečeno je nakon incidenta.

Milica je zatim pokušala da pomogne osumnjičenima da se sakriju. Beogradska policija ubrzo je indentifikovala napadače i privela ih.

Sve troje su na saslušanju negirali izvršenje krivičnog dela.

- Negirali su da su učestvovali u pucnjavi u kojoj je teško ranjen Miro Č. Milica D., kojoj se stavlja na teret pomoć učiniocima posle izvršenog krivičnog dela, izjavila je da im nije pomagala da pobegnu sa lica mesta i u pokušaju da se sakriju - rekao je izvor.

Slavoljub T., za kog se sumnja da je ispalio jedan hitac iz pištolja, navodno je priznao da je učestvovao u tuči koja se dogodila u klubu, ali je tvrdio da on nije pucao. Prema nezvaničnim informacijama, izjavio je da je možda pištolj opalio u opštoj tuči, ali da nije pucao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike